Bir_tirtilannesi Kızlar Allah aşkına birşey diyin valla bu durumdan öyle bezdim ki anlatamam. Kızım 14 aylık emzirirken bir eli illa diğer memede olacak kapatıyorum açıyor elimi koyuyorum kaldırıyor 🥲 Bide 16 haftalık hamileyim göğüs hassasiyeti başladı. Kızım aşırı derece canımı yakıyor bu şekilde. Göğüs ucunu var gücüyle sıkıyor resmen. Memede uyuyan bir bebek. Tam uykuya dalacağı sırada da yapıyor bunu hadi uykusu açılmasın diye sesimi çıkarmıyorum ama ağlayacak dereceye geliyorum acıdan resmen 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Ne yaptıysam birakmadi bu durumu. Ne yapmam lazım sizinde bebeğiniz yapıyor mu bu durumu 😟
Omeraslan Bir_tirtilannesi oğlum iki yaşında ve hâlâ yapıyor. Ben eline araba veriyorum onu diğer meme de sürerken uyuyor😁
tekbasimabakiyorum Bir_tirtilannesi 12 aylık oynamaya başladı, 18 aylık hala devam. Bu hafta memeden keseceğim bakalım oynaması da bitecek mi…
Bir_tirtilannesi tekbasimabakiyorum bende geçen ay kesmeyi denedim sabır taşı ile ama başaramadım. Bir kessem hem o rahat edecek hemde ben 🥴
Anneoldum35 20 aylık oldu ama yapmaya devam,elini defalarca uzaklastırıyorum ,kendı elımle kapatıyorum kaldırıyor zorla cekıyor elımı bu ara ıyıce takıntı yaptı vu durumu ,her ay memeden keserım dıye dusunup kıyamıyorum
Bir_tirtilannesi Anneoldum35 bende de aynı durum elimi koyunca çekiyor farklı birşey kapatıyorum yine çekiyor 🥴🥴 bende bu ay inşallah kararlıyım biraktiracagim memeyi geçen ay denedim ama biraktiramadim