Oglunasikbiranne08 Kızlar şimdi yoğurt tadımı bitti . Yarin başka tadıma başlayacağım . Yoğurdu artık her gün verebilir miyim ? ➡️Yeni tadımla beraber mi vereceğim yoğurdu ? Yoksa ikindin vakti mi vereyim ?
Ikrazumra19 Oglunasikbiranne08 yogurt dokunmadıysa icine sebze veya meyve koyup verebilirsiniz yada oglen sebze aksam da azicik yogurt verebilirsiniz 🤗
Ipegim Oglunasikbiranne08 tabii verebilirsiniz yoğurt çok faydalı özellikle de günlük sütten ev yapımı ise.. yiyeceği şekilde 1 yemek kaşığı verebilirsiniz sonra arttırırsınız miktarı
Pinkbery Oglunasikbiranne08 ara ogun olarak verin bi süre tadına alışsın. İlerde ana ogiğün yanında verebilirsiniz. Ben hep ayrı verdim cok sever yogurdu. Karnı tok olsa bile geri cevirmez. Besinleri cok karıştırmak damak tadı acısından iyi olmuyor. Hergün verebilirsiniz. Yeni başladıysa günde yarım cay bardağını gecirmeyin sonra yavas yavas cogaltırsınız..
Gonul_kumsal26 Oglunasikbiranne08 merhaba ben her gün yarım kavanoz yoğurt veriyorum 1 ay oldu ek gıdaya başlayalı. Yoğurt çok sağlıklı hele ki ev yoğurdu ise. Ara öğün olarak verebilirsiniz hergün. Ben mesela öğle yemeğinden 1 saat sonra mutlaka yoğurt veririm hiç çekinmeyin verin alışsın sevsin
Oglunasikbiranne08 Ikrazumra19 daha meyve ve sebzelere geçmedik canim . Geçince karıştırıp veririm insallah 🙂
Dorukveannesii Yoğurt 3 gün olarak yedi oğlum dokunmadığı icin yoğurt yemeğe devam ediyor öğlene doğru yiyir öğleden sonra elma rendeliyorum onu yiyor akşamüstü de patates havuç haşlıyorum püre olarak yiyor simdilik böyle ilerliyoruz 5 ay 10 günlüğüz 😊
Oglunasikbiranne08 Dorukveannesii biz tadimlardayiz daha meyveye filan geçmedik ama öğlenden önce yada akşam vermeye devam edeyim o zaman yoğurt vermeye
Oglunasikbiranne08 Ipegim günlük sütten yapıyorum zaten yoğurdu canim . İkindi vakti yada akşam vakti vermeye devam edeyim o zaman .
Oglunasikbiranne08 Gonul_kumsal26 merhaba canim ☺️tmm canim . Tadimlardan 1 saat sonra filan vereyim o zaman her gün . Yemeklere geçince de yemeklerden sonra veririm