Kalimbanne Kizlar öneri ile geldim. 😊 İki keredir hindistan cevizi yağı kullanıyorum. Banyodan önce bütün saçıma yedirip 3-4 saat kadar bekliyorum. Ki yarım saat yeterli diyor Google. Parladı yumuşadı hemen saçım. Tavsiye ederim çok iyi geliyor. 😊
Yelda35 Kalimbanne yaa bende pantenin bambu serisinin durulanmayan kremini öneririm röfleli saçlarım yumuşadı
Gryffindor Kalimbanne Saç dökülmesinde etkisini fark ettin mi peki? Gerçi sen hamilesin saçların şu an şov yapıyordur 😃
CaninannesiCemre Kalimbanne Ben onu hamileyken , göbeğime sürüyordum çatlaklar için (çok şükür olmadı) ,hala da güneş sonrası bacaklarıma ve kollarıma sürüyorumm yumuşatıyor Mis gibi kokusu da çok hoş 💙🙏🙂
Gryffindor Kalimbanne İngiliz karbonatı ile karıştırıp doğal koltuk altı kremi yapıyorlar. Dediklerine göre asla ter kokmuyormuşsun.
Kalimbanne Gryffindor bebişim benim hep dökülüyor saçlarım 🥲 ama çok şükür yenileri de çıkıyor 😂 inşallah azaltır dökülmeyi 🥹 eşim ve oğlum saçlarımı uzun istiyorlar ben de bakım yapmak yerine kestiriyordum sık sık saçlarımı. 😁 Bakalım ne kadar uzatabilecegim. 🫠
Kalimbanne DerinTuana evet yağ yakıyor 🥹 şimdi hamileyim kullanmıyorum ama doğumdan sonra kullanacağım 😁
Gryffindor Kalimbanne bebişim benim hep dökülüyor saçlarım 🥲 ama çok şükür yenileri de çıkıyor 😂 Bu ben ya 😃 bu kadar dökülmeye kel kalmış olmam lazımdı ama çıkarıyorum bir yandan da
Damla_eflin Kalimbanne Biberiye serumu oda saçlara çok iyi geliyor ama biberiye tek kullanilmamali. 😊
Kalimbanne Damla_eflin ya saçlarımı uzatmak istiyorum biberiye diyorlar ama nasıl kullanacağımı bilemedim
Damla_eflin Kalimbanne Onu tek kullanamiyorsun yaninda ek çoğu şey kullanıyorsun ama baya faydalı saç diplerine düzenli masaj yaparak uygulaniyor canım.