egelsenkonuss Iki hafta önce oyun hamuru sokmuştu, bugünde anne burnuma papatya soktum diyor. Bu davranışını nasil biraktirabilirim? Zararlı olduğunu ve canı acıyacagini biliyor, ama hâlâ devam ediyor. Sebebi ne olabilir acaba
motherthea egelsenkonuss aynısı bizde de var Ekim de 4 yaş olacak toka bulmuş anne burnuma sokayım mı diyor 🤦♀️
tubasd egelsenkonuss burnunu parmaklarınız kapatın ve nefes almasını isteyin burnundan nefes alamayacak ozaman burnuna bişey sokarsan bu şekilde nefes alamayabilirsin diyin aklıma bu geldi
lolitam egelsenkonuss benimde kızım 2 yaşında boncuk sokmuştu zor cikartik birdaha yapmadı tehlikeli şeyler
egelsenkonuss tubasd aslında zararlı olduğunu biliyo, ilk yaptığı zaman bi daha yaparsan burnunu kesebilirler çıkarmak için dedim korktu söz yapmicam dedi ama şimdi yine soktum diyor 🤦🏻♀️
egelsenkonuss boralii yaa darısı benimkinin başına, huy edindi artık. Bi de gözümün içine baka baka anne sokabilir miyim diyor
boralii egelsenkonuss buradaki yeğenim düğünde burnuna fıstık sokmuştu😀 kendi isteğiyle bırakıyormuş öyle dedi ablam 🤷🏿♂️
Asil1602 egelsenkonuss Doktora götürdük bir kez fıstık sokmuştu acayip acıdı çıkarırken ağladı çok üzüldüm ama tekrar eder diye bir daha sokarsan burnun kesilir dedim o gün son gündü 😅daha denemedi
egelsenkonuss Asil1602 evet yukarıda da yazmıştım bende dedim burnunu keserler diye doktor dedi ama umurunda değil anne kesmesin cımbızla çıkarsın diyor