sincapailesi Bebeklerinizi klimalı odada nasıl yatırıyorsunuz kaç derecede, ben kafayı yemek üzereyim üşüdü kapat terledi aç gece boyu uyumuyorum, ve çok terliyor kızım. Klima direk gelirse hasta olur diye odada her köşeye taşıyorum çocuğu uykusu perişan oluyor bi bilen anlatsın
mnkanne1 sincapailesi biz 26 derecede otomatik fan ayarında çalıştırıyoruz bebekkende böyle kullandım şimdiye kadar şükür bir problem olmadı
alpsmother_ sincapailesi 27 28 derecede acıyorum direk onun üstüne vurmadığı sürece de bir sorun olmuyor
mnkanne1 sincapailesi az olması daha iyi sanırım ama biz otomatik ayarda kullanıyoruz odanın ısısına göre ayarlıyor Antalya’da yaşıyorum zaten klimasız asla durulmaz burada zaten
Gizemlibirisi Fanıni en düşüğe getiriyoruz,26-27, derece yapıyorum,yüzde 40 mod yapıyorum. Klimanın karşısina ben yatıyorum diğer tarafa bebeğimi.sukur bir sorun yaşamadık. İşte yarım kol,altına uzun pijama giydiriyorum. Ne üşüyor ne terliyor
sincapailesi Gizemlibirisi ben sadece tulum giydirdiğim halde sırtı omuzu suyu çıkıyor, nerde sorun çözemedim 🥲
fifi48 sincapailesi tulum kalın geliyor olabilirmi? Klima nın karşısına yatırmayın zaten direk çarpar. 26 derecede en düşük fanda çalıştırın ben öyle yapıyorum bizim burası aşırı sıcak ve nemli alanyada yaşıyoruz ona rağmen oda ısısı gayet iyi oluyor terlemiyorda üşümüyorda. Yarım kol zıbın altına uzun pijama bukadar
Ogulluana sincapailesi 23 derecede çalışıyor sürekli. Aç kapa yapma o zaman da terliyor öyle hasta olur
sincapailesi Ogulluana eşime bi laf anlatabilsem kendi üşürse üşüyor sıcaksarsa sıcaksıyor çocuk şu havada üstünü örtmüş çocuğun
Tazeanne0134 sincapailesi valla biz 23 derece açıyoruz Adana’da hava çok sıcak gece hissedilen sıcaklık 33 derece oluyor ha bide bizim oda ile çocukların odası ara hol bir çalışıyor öbür türlü sıcak oluyor ve çocukların üstünü örtmüyorum klimayı ne bizim üstümüze ne çocukların üstüne gelecek şekilde yapmıyoruz
sincapailesi fifi48 sıfır kol tulum aslında bilemiyorum ki atlette giydirsem aynı oluyor oda, ısısında sorun var sanırım
mercanb sincapailesi öyle de terleyip soğumuş oluyor vücut ısısı sürekli değişmiş oluyor ben önce 22 de açıyorum o an odada olmuyoruz benim salonumun kapısı yok oda 26 derece oluyor klimayı 24 e ayarlayıp yukarıya veriyorum geçiyoruz oturuyoruz ama tam karşısı değil çaprazın da yine vuruyor ama hiç bişey olmadı şimdiye kadar 3 aydır kullanıyoruz doğduğun da almıştık
mercanb Klima açtım diye de uzun giydirmiyorum zıbın tayt bu kadar üstünü bile örtmüyorum gögüsünü kontrol ediyorum hep sıcak oluyor üşürse orası soğur demişti doktor
fifi48 sincapailesi siz dediğim gibi yapın 26 da tek fanda çalıştırın çocuğun ensesi ve göğsü sıcaksa üşümüyordur. Eli kolu bacağı soguk olabilir ense ve göğüse bakıcaksınız sıcaksa sorun yok. Oğlum 2023 mayısta doğdu doğdugundan beri klimalı odada uyuyor hiçte hasta olmadı terlerse hasta olur zaten. Aç kapa yatarsanız terletirseniz hasta olur sabit ısıda çalıştırın üşümez zaten 26 derecede mümkün değil.
superkahramanbiranne sincapailesi klimaların nem şeklinde çalıştırılan kısmı var nem veriyor ortama o ayarda çalıştırıyorum