subatmasali Kızlar bebeğim damacana hortumunun ucundaki 2 cm’lik plastiği yutmuş çıktığını bilmiyorduk tıkandı sonra yuttu tuvaletiyle çıkarır mı çok panik yapıyorum var mı başına gelen
kasimonbes subatmasali demir conta yutmuştu kızım 3 gün bekleyin demişti hastane röntgen vs çektiler. 3. Günün gecesi çıkarttı. Ama hastaneye gitmeniz lazım Şuan röntgen şart
shiningmother34 subatmasali hemen hastaneye git ve söyle herseyi en ayrıntısına kadar anlat plastik diyosun bak onu öğütüp dışkı haline getiremez organları lütfen böyle şeyler olduğu zaman buraya yazıp yalan yanlış fikirler almak yerine ciddi bişey olsun veya olmasın uzman hekimlerden bilgi al daha sağlıklı olur senin ve bebeğin için çok geçmiş olsun 💖💐
Bebee subatmasali Canım buraya yazana kadar hastaneye gidip daha güzel bilgi alsan hem röntgen vs de çekerler yani anlam veremiyorum nasıl hemen buraya gelebiliyorsun hastane yerine..
Madamehappyyyyy subatmasali Plastik falan çok tehlikeli doktora gidin 😓 ciğerlerine kaçmış olma ihtimali sonrası çok kötü olur.
rainayaz Bebee bende bunu anlamıyorum ya. Bu durumu yaşayan varsa da sonuçta her bebek bir değil belki onda farklı etki edecek.
caylavyu Doktora giiiiiiit burada birşey olmaz derler, olur allah korusun.Röntgen de belli olur doktor söyler ben yapman gerektiğini
subatmasali rainayaz çektiler midesinde 3 gün bekleyin tuvaletiyle atmazsa gelin dediler bekliyoruz bişey yok hala