Meteninanneesi Merhaba hanımlar oğlum baya baya kuru öksürüğü var sık sık emziriyorum öksürüğü atabilmesi için doktor emzir demişti, yarın tekrar doktora götüreceğim ama arttı sanki. İlaç vs verilmiyor, verilse de çok ilaca yönelmek istemiyorum ne yapabilirim
tugbasuu Meteninanneesi merhaba benim oğlum da Mete ve dört aylık o da öksürüyor napcam bilemiyorum baya baya arttı siz nasıl bir çözüm buldunuz
06690669 Meteninanneesi benm bebegımdede hırıltı hafifi öksürük vardı ablası bronstı olmustu ondan gectı. Ablasına hava verıyoduk doktorumuz bebegedr ver dedı günde 3 kere verdım gectı 1 haftaya yakın kullandık
gubo Meteninanneesi canım benim kızımda öyleydi odasını sürekli havalandır oda nemlendiricisi kullanmak burnunu günde 7 kere temizle her çocuk aynı değil ama benim kızıma yün yapıyordu yünlü şeylerden uzak tut düzelir inşallah
Meteninanneesi tugbasuu bana doktor günde 1 fincan kadar ıhlamur verebilirsin dedi demlendikten 15 dk sonra sık sık burnunu temizle dedi terletmemeye özen göster dedi ama genetik sanırım oğlumunki serin yerde yatıyor ama yine de su gibi oluyor geçmiş olsun Metoş bebeğe de inşallah hemen toparlarlar eğer emiyorsa sık sık emzir en iyi antibiyotik anne sütü dedi
Meteninanneesi 06690669 bize hava felan vermedi kendim astımım ilaç kullanıyorum benden mi geçti bilmiyorum ya
06690669 Meteninanneesi astımın bulasıcılıgı varmıkı canım ben yok diye biliyorum ama. Senden gecmemiştir bnce yıne bı doktorla görüş ama hava makınen varsa onunla ver ıstersen evde ilacını felan al eczaneden
Meteninanneesi 06690669 doktor bana şey dedi bebeklere 6aydan önce ilaç önermiyoruz. O yüzden ıhlamur ve bol bol burun temizliği yapıp emzir dedi o yüzden bi kaç gün daha bekliyim geçmezse giderim sorarım teşekkür ediyorum önerileriniz için 💕
06690669 Meteninanneesi rica ederim canım ama mecbur kalınca antıbıyotık bıle içen oluyor öksürüğü ilerlerse beklme hiç. Geçmiş olsun
VahsiKelebek_ benim bebeğim de o aylarda öyleydi. Bir şey vermeyin diyorlar ama organik keçiboynuzu pekmezi ni aldım og organik markasının. Suyla sulandırıp verdim öyle geçti. Yapmadığınız tahlil hiçbir şey kalmamıştı ciğerlerine kadar baktılar. Burnuna kamerayla baktılar. Bir türlü geçmedi verilen ilaçlar fayda vermedi. Pekmez duzeltti