deniz-44 Kızlar dün gece sabah 5 e kadar uyuyamadım ve neden uyuyamıyorum diye iyice stres yaptım ya bu gecede bu şekilde olursa diye korkuyorum 11 aylik bebişim var benim gibi olan var mı
Madamehappyyyyy deniz-44 3-4 gün önce aynı oldum sonrası düzensiz uykusuzluktan migrenim tuttum.🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Uyumama sebebim boş düşünceler.💭
PamukPrensesannesii deniz-44 Ben bu sorunu kızım doğduğundan beri yaşıyorum. Uyku düzenim bozuldu bende melatonin takviyesi almayı düşünüyorum ne zamandır
Purpleblueyellow deniz-44 dün sabaha karşı yaşadığım şehirde tam uyurken üst üste üç deprem oldu sabahın körü apar topar evden çıktık o saatten itibaren toplasan beş saat uyumuşumdur seni çok iyi anlıyorum. Uykusuzken bebek bakmak da çok zor 😞
Madamehappyyyyy deniz-44 Yok ama o migrenden sonra uyumak için zorluyorum papatya çayı içiyorum yatmadan önce.
PamukPrensesannesii deniz-44 Ben de bununla ilgili post açmıştım. Birisi kullanabilirsiniz yazmıştı gene de emin değilim bu yüzden emzirmeyi sonlandırmayi bekledim.
10bugra05 3 gündür doğru düzgün uyuyamıyorum çocuk uyuyor bende tık yok acayip uykusuzum ama gözümü kapatınca hiç uykum gelmiyor