Ogemigelecek Kızlarrr Ankara içerisinde güvenilir sünnet doktoru önerir misiniz? Yaptıran var mı? (3 aylık)
Pamukbaby Ogemigelecek Mamakta Yusuf Bal var. Ben oğlumu 2 buçuk aylıkken orada sünnet ettirdim geçen sene çok memnun kaldım. 5 gün içinde iyileşti hemen 🤍
gencbir_anne Ogemigelecek Ankara’da değilim ama oğlumu 3 aylıkken sünnet yaptırdık 1 ay olacak hemen hemen çok memnun kaldım aşırı rahat bi süreç küçükken olması. Arkadaşımla birlikte yaptırdık oğlu 8 aylıktı dönme konusunda vs sıkıntı yaşadılar.
blogmomies Ogemigelecek Biz de 1 buçuk aylıkken yaptırdık Ankara’da Doktor Erkan Öztürk . Çok memnun kaldık gerçekten.
Ogemigelecek gencbir_anne Aynen ben de öyle hemen yaptirmak istiyorum gerçekten suan yan dönüyor ama yüz üstü dönmüyor inşallah bisde kolay atlatırız 🥹
kanak gencbir_anne Bizde 8 aylığız sürünmeye başladı yaptırıp yaptırmamak konusunda çok kararsızım arkadaşınız pişman oldu mı yaptırdığına süreci nasıl geçirdi
gencbir_anne Ogemigelecek hayır pişman olmadı iyiki yaptırdığını söyledi keşke daha erken olsaydı dedi bana göre bi tık daha fazla uğraştı o kadarcık 🥰
blogmomies Ogemigelecek Rica ederim 😌 Mayısta yaptırdık 6 bin liraydı 😊 Kesinlikle öneririm çok çabuk iyileşti . ☺️