Goktugmom_ 12/01/2020 dogumlu kızıma ana sınıfı açılmış e okulda ama gözüme çok küçük geliyor ve maşallah her şeyi biliyor ve ben senden ayrılmam diyor seneye göndersem olur mu
Madamehappyyyyy Goktugmom_ Konuşarak anlaşa bilirsiniz akranlarından neden geri de kalmasını istiyorsunuz ki. :) Okul onun için de sizin için de iyi bir seçenek.
berece Goktugmom_ zaten çoğu okul almıyor. Gidin görüşün çok büyük ihtimalle almayacaklar. Bizde öyle oldu benimki de mart doğumlu. Gayet akıllı, zeki 🤣 Anasınıfı değil ama anaokuluna verebilirsiniz, küçük değil artık gitse çok iyi olur :)
MelekAnnesii Goktugmom_ tabiki olur seneye de anasinifi cikacak benim oglumla ayniymis kiziniz 2 sene gitmesin derseniz seneye gonderin
Eymelizan Goktugmom_ ben de iki sene yolladım tercih senin bu sene yollardan seneyede tekrar gidicek zaten
MelekAnnesii Goktugmom_ olsun yazabilir benim ogluma da anasinifi cikti anaokuluna yazdirdik ikametin gore cikiyor o seneye yine anasinifi cikacak
Eymelizan Goktugmom_ evde durmasındansa okulu tercih ettim ven ama biraz geç kalmışsın öncelik 6 yaş olduğu için kontenjan dolmuştur büyük ihtimal
Goktugmom_ Eymelizan Yok kız be ben öyle büyük yerde değilim kontenjan filan kolay kolay dolmaz burası Sivas hafik
Dondurmalikahve Goktugmom_ 4,5 yaşında değil mi aslinda gayette yapabilir. Yine sen bilirsin ama bı git istersen kayıtlar doldu mu sor ona göre gönderirsin okulu severse onun içinde iyi olur yok yapamadım o zaman alırsin geri okuldan.
FerideDeniz Goktugmom_ 4.5 yaş ana okulu için çok da erken sayılmaz aslinda. Yarım gün gönderebilirseniz biraz bağımsızlaşır sizden. Akranları ile iletişim kurar.
kuzeyimoglum Goktugmom_ 2019 lü çocuklar anaokuluna gidecek bu yıl. 2020 lı olanlar İstanbul için söylüyorum sabahçı oluyor seneye bir daha öğlenci grupta öğlenci oluyor