Annakralice Merhaba. Bu bisikletten, Uonibaby üç tekerlekli çocuk bisikleti, kullanan var mı? Eşim sipariş etmiş ama kullanan insanların yorumlarını almak istedim.
iremyy Annakralice Bu bisiklet bir yerden tanıdık geliyorda, bilmiyorum. Globber kullanıyorum oğluma. Üstte kalsın.
iremyy AnnaKurt Ay doğruu 😂 Ali Barlas’ın bisikleti ya bu. Diyorum nereden biliyorum ben bu bisikletiii
Annakralice AnnaKurt Kaç yaşında, kaç yaşından beri kullanıyor? İki yaşında ve pedal çevirmek istiyordu. O yüzden aldık ama eminde olamadım. 🫠
AnnaKurt Annakralice Su an 4.5 yaşında hala binebilir kaldırıyor. 1.5 yaşında aldık. Pedallarini hiç sevmedi oğlum istemiyor ama ayaklarıyla süre süre şu an iki teker bisiklet sürmeyi öğrendi
Annakralice AnnaKurt AnnaKurt Pedallarini hiç sevmedi oğlum istemiyor ama ayaklarıyla süre süre şu an iki teker bisiklet sürmeyi öğrendi Çok iyi, maşallah. Bizde memnun kalırız umarım. Globber, Doona falan inanılmaz uçuk fiyatlardaydı. Uonibaby’i kaçırmak istemedik ama yorumlarıda tatmin etmemişti sitedeki. Teşekkürler 💐
AnnaKurt Annakralice Rica ederim inan çok seveceksiniz. Çünkü katlanıp her yere sığıyor. Güle güle kullansın 😍
Annakralice AnnaKurt Evet, katlanma özelliği çok hoşuma gitti benimde. Araba bagajına sığar ve evde yer kaplamaz. Tekrar teşekkürler 🫶🏻