gamze464633 Kızlar iki hafta kulak enfeksiyonu yaşadım antibiyotik tedavisi aldım şuanda beta HCG 19.7 çıktı bebekte bir sıkıntı olur mu başına gelen var mı acaba
Tbaltn gamze464633 merak etmeyin bir sıkıntı olmuyor kolay kolay bende kullanmıştım dişimden dolayı suan 4 haftalığız bir sıkıntı yaşamadık insallah da yaşamayız
DefneNil_ gamze464633 bir doktordan duymuştum gebeliği öğrenene kadar içtiğimiz ilaçların bebeğe zararı olmaz diye hayırlı olsun bu arada
Selennnnnn gamze464633 Hiç takılma canım antibiyotik + ağır antidepresan kullanıyordum hamile kaldığımı öğrendim. Elhamdulillah 27 aylık ikizlerim var bir sıkıntı olmadı🥰 Allah gönlünüze göre versin 🤲
gamze464633 Btlyc cefax 500 mg içtim ama bu ay gebeliğin oluşacağı aklıma gelmemişti ve çok ağrı çektim
gamze464633 Tbaltn benimde kulak bitti şimdi diş başladı cuma günü doktora görünecem çekilebilir derse çektirecem tuzlu suyla falan idare ediyorum şuanlık
gamze464633 Selennnnnn maşallah Allah razı olsun bu gebelik benim için çok önemli Ocak ayında 5 aylık hamileyken düşük oldu kızım olacaktı şimdi tekrar hamilelik olunca bir sıkıntı olacak diye ödüm kopuyor
aysegul_my gamze464633 hamileliğimde kac kutu cefax bitirdim ben ahh 10 kutu vardir Allaha sükur bebege zarar veren bi antibiyotik degil bu
Selennnnnn gamze464633 Korkma canım hiçbir şey olmaz biraz travma kalmış sende korkuyorsun o yüzden rahat ol lütfen 🌸
gamze464633 Hepinizden Allah razı olsun beni rahatlattınız Allah kimseye evlat acısı göstermesin çok sağolun