Zynp_m Kızlar doğum sonrası bacak eklem ağrısı yaşayan var mı? Varsa nasıl giderdiniz? Sabahları ayak tabanlarım bile sızlayarak uyanıyorum üzerine basamıyorum. Emzirmeden kaynaklı olabilir mi? Bebeğim 6 aylık 10 dklık yolu zor yürüyorum
AtlasMom_ Zynp_m bende üzerine basarken bazen yürüyemiyorum gün içinde de sabit oturup kalktığımda yine üzerine basarken ayaklarım acıyor. Ben kilodan kaynaklı olduğunu düşünmüştüm açıkçası doğum sonrası kalan 10 kiloyu veremedim çünkü 😀
Dmtt06 Zynp_m ben 1 buçuk senedir aynı durumdayım sabahları üstüne basamıyorum doktora da gittim bir şey çıkmadı
Zynp_m AtlasMom_ evet ben de tam 10 kiloyla kaldım. Lipödem gibi bişey olabilir mi acaba diyorum . Kan değerlerim normal çıkıyor, belirtilerinde bu aprılar üzerine basamama var çünkğ :(
AtlasMom_ Zynp_m bende bu aralar kan verdim değerlerim normal çıktı neyden oluyor bilmiyorum henüz adette olmadım şişlik var emzirirken diyette iradelide olamıyorum 😓
Zynp_m AtlasMom_ kaç ay oldu doğum yapalı? Ben de olmadım 6 ay olacak gerçekten çok zormuş inanılmaz şiş hissediyorum sanki olsam kilolarım gidecek gibi 😅
AtlasMom_ Zynp_m 10 şubatta doğum yapmıştım cumartesi tam 6 ay oluyor bana da adet olunca gidecekmiş gibi geliyor gitmezse üzücü 😀😀