Oğlum.4 yaşında şuan.ama o günleri çok iyi bildiğim için başlığı gorunce paylaşıp destek olmak istedim.dogum yaptım.eve geldim 3 gün snra sabaha kadar uyudumadi emmek istiyor diye düşündük o yuzde. Ağlıyor dedik 5. Gün kontrol vardı bi öğrendim ki bebeğin gazlı bi bebek dedi doktor 15.gun tamamen başladı ve belli saatlerde ağlardı öğle kaskati kesilirdi ki sanki oklava yutmuş gibi dümdüz saatlerce.kucagimda gezdirdim hep kanguru zamani gelince kanguruya koydum 3 4 ayda biter diyorlar ama kolik bebeklerin 1 yaşına kadar bu şekilde gideri var bence çünkü 4.ay ile birlikte atak dönemi başlıyor en uzun atak dönemi 4.ay sonrasında zaten ek gıda dönemine gelince bu sefer bagirsaklar yeni şeylere alışana kadar bi gaz dönemi oluyor.yanj anlayacağınız ihtiyacınız olan tek şey sabır.ama bununla birlikte gaz masajı ılık banyo ayaklarijin altinda bağırsak noktası var oralara yağ ile masaj yapabilirsinz emziriyorsaniz peryavşani diye bi OT var onu deneyin.yani inanij bu konuda aklınıza gelebilecek herseyi denedim aklınıza birsey gelirse cevaplarım.destek olabilirim