Bilgebebek Merhabalar Kayseri ildemde yaşıyorum bebeğim için tam gün bakıcı arıyorum bi kaç kişiyle görüştüm ama fiyat netleştiremedik fiyatlar hakkında bilgisi olan var mı
Ogretmennnnn_____ Bilgebebek Talas’ta yaşıyorum günlük 700 e baktırdım evime geldi haftada 3 gün çalıştım için günlük olarak anlaştık ama bu yıl nasıl olur bilmiyorum bende fikir olması açısından bekleyim burada
12345es Kızımın bakıcısı 8 bine bakıyor. Günde 4 saat bakıyor, kendi evinde bakıyor. Yemeğini vs.kendimiz hazırlayıp götürüyoruz her gün. Hafta 1 gün de izni var o şekilde.
Bilgebebek 12345es 9 14 saatleri arası 12 bin duydum birinden demekki ortalama bu fiyatlar tam gün asgari ücret olacak sanırım 🙂↕️
senayemir Bilgebebek açıkçası ben buaralar evime ek gelir olması açısından böyle birsey düşünüyorum da o yüzden sormuştum 🫢
senayemir senayemir ben mimsinde oturuyorum kendi evimde bakabilirim 5 yaşında oğlum var üniversite mezunuyum ama.ev hanımıyim daha önce bakıcılık.yapmadim.yani o yüzden sizin için uygun olur mu olmaz mı bilmiyorum 😇
Bilgebebek senayemir şehir hastanesinde çalışacağım burda da yeniyim sanırım bana ters olacak istikamet. Çok uzak göstermiyor harita ama
senayemir Bilgebebek ildem mimsin arasi çok yakın aslında araçla 10 dk. Siz sehir hastanesine giderken bu taraftan geçmeniz lazım diye biliyorum ama yine de emin konuşmayım yol bilgim iyi değildir pek :) hayırlı olsun görev yeriniz inşallah memnun kalırsinız.
senayemir Bilgebebek düşünüp araştırın aklınıza yatarsa görüşmek isterseniz falan özelden yazabilirsiniz :)