01012024 tunayaz1924 benim oğlumdada var ben burdayım diyor ikincide erkek mi olur acaba meraktayım 🤭
SevimliHayaletCasper tunayaz1924 yani ne alaka bilemedim. Hani erkeğin spermi belirliyor ya bebeğin kaşındaki damar ne kadar etki edebilir 😄
Benoyleuygungordum__ tunayaz1924 Benim oğlumda da var 😂 Hatta bu yüzden biri dediki sizin ikincide erkek olur 😂 Bakalimm zamanı gelince rabbim 2.yi nasip ederse göreceğiz 😂
Sevdaaaa Benimde annem kasinin ortası mavi damar nokta gibi birey var derdi arkamdan erkek kardeşim oldu Benimde oğlumun kasının ortası maviydi kardeşi erkek oldu doğru cikıyo bu damar işi😀😀👌👌
Tatlican Benoyleuygungordum__ Görünce bizede yaz😂😂ölmez sag kalirsak ögrenmis oluruz dogrumu degilmi😂
ppzeynep tunayaz1924 Kızımın öyleydi. Bana da öyle dediler. Oğlum oldu. Oğlum kıza benziyordu, arkası kız olacak dediler, kızım oldu.😎 İnanmam böyle şeylere ama bizde durum bu.
Ddddddd01 ppzeynep oğlum kıza benziyordu arkası kız olur dediler oğlum oldu 😅😅 ikincisininde ortasında damar var arkası oğlan dediler dedim üçü dogurmuyorum zaten 😀😅
mirossum Benim kizimda da var herkes oyle diyor o zaman 3.yu yapmaya gerek yok 1 kiz 1 erkek yeter 😂 olmasaydı denerdim ama kiz istiyorum çünkü tekrar