Aselsmommy Herkes kılık kıyafete giyimine dikkat eder özen gösterir ama bazılarımız daha çok seçici ve bu işin ustası gibi olur ya azcık onlardan fikir almak istiyorum 😄 Eylül ayında özel bir kırumsal şirkette işe başlayacağım kılık kıyafete ve bakıma baya bi Özen gösteriliyor çalışanlarla tanıştılar ve herkes cidden voovluktu yani ben yanlarında paspal kaldım bugüne kadar ailemin yasakları hep beynime kazındığı için öyle etekmiş sıfır kokmuş asla giyemedim giyemiyorum da rahat edemiyorum giyince de herkes bana bakıyormuş gibi geliyor bide hiç yakıştıramıyorum kendime eşimden Allah razı olsun ne istiyorsan al dedi bugüne kadar birkaç yerde çalıştım ama hep iş kıyafetleri olduğu için ne giyilir ne takılır bilmiyorum kendimden emin insanlar müşteriler beni görünce dikkate alsınlar istiyorum neler almalıyım dolabımda neler olmalı yardımcı olur musunuz?
yavrupandaannesi Aselsmommy bütçen elverişliyse ipek yola git bacım orda aradığım her şeyi bulursun 🩷🌸
1babyannesi Aselsmommy kotonda da var business diye geçiyor ben ordan çok güzel oversize siyah ceket almıştım klasik ama hem eteklerle hem spor çok hoş duruyor kaliteliydi bide
nbanba Ben de 4 yıl kurumsal bir okulda görev yapmiştim. Kumaş pantolonlar alabilirsin üzerine şık gömlek . Elbiseler var çok güzel soyah beyaz veya renkli. Spor şık takımlar var trendyoldan bakabilirsin aslında
Aselsmommy nbanba treenyolda elbiseler daha Çok çiçek veya normal desenliler pek beğenemiyorum.. triko elbiseler yakışır mı peki
nbanba cocomelon33 benimki butik değildi. Özel okul ama kurumsal ve heryerde olan bir okul olduğu için spor ayakkabı bile yasakti
aybkm Aselsmommy indirimlerini takip et çok uygun olabiliyor. İpekyolun miss ipekyol diye markasıda var aynı mağaza içinde daha uygun fiyatlı
Minisse Adil ışık, ipekyol, Network, H&M, Zara bu mağazalara bakın şık ofis giyimi için risksiz alışveriş yapabilirsiniz. Kumaş elbiseler özellikle hoş duruyor.
Minisse Aselsmommy Hayır babet loafer tarzı düz ayakkabı da giyebilirsiniz. Kışın da kalın topuklu bot ve çizme giyebilirsiniz etek ve elbiselerle özellikle daha şık durur.
cocomelon33 nbanba anladım özel okulda çalışanların storylerinde hep şık ,klasik giyim tarzında görüyorum topuklu giyiyorlar genelde zaten.
alin0911 Kendinize kapsül dolap oluşturun önce uygun fiyatlı ürünlerle başlayın çalıştıktan sonra yine ekleme yaparsınız örneğin beyaz palazzo, ceket, rugan topuklu, kaşe kaban, boğazlı kazak vs gibi.pintereste bakıp ordan fikir edinebilirsiniz
marsuk Aselsmommy Pinterest ve instagramda kapsül dolap diye aratın seçenekler çıkacaktır. En önemlisi kıyafetin kalitesi Burda pahalılıktan bahsetmiyorum dikişi düzgün olmalı kumaşı tok olmalı ağzı yüzü kaymasın yani djdkd ama ister istemez fiyat artıyor böyle şeylere dikkat edince.