ebruerol Merhaba bebeğim 6 aylık kaka yapamıyor acil çözüm önerisi varmı zeytinyağı su şeftali verdim. 2 numaralı mamaya geçtik 120 cc 4 ölçek veriyorum günde 4-5 defa acil çözüm lütfen yapamadıkça ağlıyo
prenseslerin2annesi ebruerol zeytinyağını poposuna sürün benim kızımdada olmuştu mamadan dolayı hiç bişey fayda etmedi mamayı kestim düzeldi
yavrupandaannesi ebruerol yoğurt probiyotik olduğu için bağırsakları çalıştırır yoğurt yedirin alerjisi yok ise
Sekerlilahmacun1 ebruerol muhtemelen ek gıdaya yeni geçtiği için normal kabız olması siz günde bir kere çay kaşığıyla zeytinyağı içirin zamanla etkisini göreceksiniz
ebruerol prenseslerin2annesi buzamana kadar hiç olmamıştı ilk defa oluyo bide mamayı bırakırsam ne yicek daha ek gıdaya geçmedik bi kaşık yoğurt kaşık bile sayılmaz tadımda şuanda
ebruerol yavrupandaannesi yoğurt yiyo delikli emzikte şeftali çok az yiyo karpuz suyu içiyo tabi bunlar tadımlık oluyo hep
prenseslerin2annesi ebruerol bende hipp kullanıyorum böyle bi sorun olmadı ben arının almıştım o yapmıştı çok zorlanıyodu mamayı değiştirince düzeldi 3-4 gün içinde
ebruerol AEgemm ek gıda veriyorum ama mama kaşını doldurmuyo yediği yoğurt şeftali incir karpuz suyu. Sadece karpuz suyunu su olduğu için biberonda severek içiyo. Sadece yeni sayılcak 2 nu mamaya geçtik. Ek gıdayı sadece tadıma bakıyo çok vermiyorum yemiyo zaten
AEgemm ebruerol sadece mama içiyorsa eğer az geliyor olabilir. Mamanın içine zeytinyağı koyun o yumuşatıyor
Dila_Annesi ebruerol kızımda 6 aylık anne sütü alıyor ek gıdaya yavaş yavaş başladım bizimkide kabız oluyor gece yapamadı zeytinyağı sürdüm poposuna sonra rahatlıkla yaptı ilk kızım mama içiyordu çok kabız olurdu poposu kanardı onada zeytinyağı sürüyordum