gunesinanne Kızlar bebekler için oyun halısı sizce gerekli mi ? Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim
aysebb gunesinanne Ben 6 aylıkken sürünmeye başladığında almıştım şuan 9,5 aylık halen kullanıyoruz üstünde oyun oynuyor. Temiz oluyor yani
prensesanesi01 gunesinanne yo değil valla ilk oturduğu zaman yuvarlanirken pike seriyordum sonra zaten aynı yerde durmuyor gerek kalmıyor
sek_kahve gunesinanne gerek değil bence. Ben kız kardeşim hediye aldığı için kullandım, geçen sene de kuzenimin bebişim oldu ona verdim. Gerekli değil ama bebeklerin de oynadığı bir oyuncak
Myrtle gunesinanne piyanolu olandan var. 2 aylikken cok durmuyodu 5 10 dakika. 3 aylik oldu yarım saat duruyo, elliyo oyuncaklari, ayagiyla muzik caliyo hosuna gidiyo gazini da vura vura yapiyor. Buyuk oyun halisi almadim simdilik bundan memnunum.
AnnaKurt Hayır değil. Bir tane pamuklu battaniyenin üzerine koy oyuncakları da dök oynasın dursun. Gereksiz masraf
Ftet Ben çok seviyorum oyun halısını gelişimi için önemli bence oyuncaklara filan uzanıyor güzel zaman geçiriyor oyıncakları almaya çalışıyor aşırı uzun süre kalmıyor evet ama 15 dk kalması bile yeter yani
Malaga gunesinanne oyuncaklara uzanması, dönmesi vb etkinlikler motor becerileri için çok önemli. Biz çok keyifli zaman geçiyoruz 4 ayından bu yana şuan6 aylik
Mom098 gunesinanne 23 aydan bildiriyorum 🙈 üzerinde oyun oynuyoruz oyun oynarken bir şeyler yer içeriz 💘 oyun odası yaptım oraya serdim çok seviyor. En az 5 yasına kadar kullanırız🙈
alin12_ gunesinanne iki tane oyun halısı var ablasından kaldı. 4.aya kadar oynayabildi bebeğim. Dönmeye başladı. Oyun halısının biri piyanolu. Onun plastik yerlerine agzını vurdu. Sürekli döndügü için. Ebatı da kücük oldugu için cok oynayamadı.digeri büyük tinny love ın oyun halısı onda biraz daha fazla oynadı. 5.ayda onu da kaldırdk. 6.ayda emeklemeye basladı. Bence oyun halısı yerine üzerinde desenleri olan köpük oyun matları daha iyi. Bebegim uzerinde yatarken emeklerken her şekile gidiyor dokunuyor kendi kendine konuşuyor. Ebatları da oldukca büyük. Sünger gibi oldugu için düşse de bi yeri acımıyor. Yere tummy time oyuncakları koyuyorum. Su matı yer bez piyanosu falan. Çok güzel vakit geciriyor. Aklınızda olsun 🥰böyle birşey de düşünebilirsiniz 🌺
Guneskiz48 gunesinanne oyun mati olarak unigo oyun halısı almıştım hala.hali olarak onu kullanıyorum çok memnunum onun dışında da fisher price piyanoyu kullandım ondan da memnundum ama hali çok iyi çocuklar için çok rahat oluyor