cirkinordekyavrusu Şimdi bana hediye bi dysın geldi rulo gibi olan başlığının nasıl bir işlevi var acaba ?
biimiyomyardimet cirkinordekyavrusu süpürge mi? mobilya başlığı olabilir mi, sitesinden bakabilirsiniz detaylarına da
demirinannusu cirkinordekyavrusu halısız düz zeminler için kullanıyorum lazer ışığı sayesinde de tozlar görünüyor
Bayancorek cirkinordekyavrusu halı olmayan zeminde kullanılıyor tozlar daha iyi gözüküyor lazer başlık, dyson ın uygulamasını indirip keşif edebilirsiniz baya bir şey açıklıyor temizliği bakımı falan da var 🌸 güle güle kullanın 🙏🏻
cirkinordekyavrusu Bayancorek çok teşekkür ederim kullananların da deneyimini fikirlerini alayım bi dedim ☺️
Bayancorek cirkinordekyavrusu kullanılır ama diğer başlık gibi verim alamazsın ben hoşlanmıyorum mesela halıyı düzgün süpürmüyor her başlığı yerinde kullanmaya çalış
demirinannusu cirkinordekyavrusu hımmm modelden modele değişiyor demekki benim v12 ve bu başlık lazersiz Buarada halı için bu başlığı kullanırsan daha çok verim alırsın güle güle kullan🧿
Su123aa cirkinordekyavrusu bende gen 5 var halı başlığı ışıksız normalde halı başlığı ışıksız diye biliyordum demek ki v15 te varmış
Minigim2 cirkinordekyavrusu postunuzda duzenleme yaptınız galiba foto yoktu yenı gördüm sarı rulo olan sert zemın başlıgı diger attıgınız ise halı başlıgı bıde temızlemesı var youtubeden bakın baya arastırın bazı parcalara su dokanmaması gerekıyor
cirkinordekyavrusu demirinannusu çok sağol canım v15 detect absolut model bu, halıda da parkede de bunu kullandım bi kaç sefer diğerini de sadece parkede deniycem 👍🏻