hil94 İkinci dozu olduk bugün keyfi yerindeydi ama bi tık ates yaptı duş aldırmayın dedi doktor basına gelen var mı uyku yaptı sanki 5 ay 2 günlük 🤦
RMAK Benim kizimda menenjit aşısı sonrasi cok uyudu , doktora sorduydum normal demisti aşının yan etkisi ola bilirmis. Evet bugün yikamasaniz daha iyi olur, yarin duş yaptira bilirisniz.😊
RMAK hil94 Atesde yan etkisi oluyo aşının, 39 kadar normaldir onun üstüyse doktoru bi arayin derim. Ates düşürücü fitil kulaniyoruz biz genelikle bi güne biseyi kalmiyo ama 2-3 gün süre bilir denmisti bana.
beste05 Benim kızım da 10 aylık bexero olduk dün ateşi çok olmadı ama tüm akşam ağladı çok fazla ağladı. Aşı yapılan bacağı acıyo diye düşündük biz de çünkü o bacağını hiç hareket ettirmiyo asla emeklemedi.ayakta bile tutamadık üstüne basmıyo gece de uyurken hiç hareket etmedi üstüne dönmedi bile. Korkuyorum ben de bişey mi oldu ki acaba diye başına hiç böyle bişey gelen oldu mu?
RMAK beste05 Aşidan sonra bazen sisme yapa biliyo aşı vurulan yer ve ağri yapa biliyo. Ağri kesici vere bilirsiniz aslinda, bugünde zorlaniyosa doktora götürün bence yada doktorunuzu arayin.