Ikranurhtc Kullanıp memnun kaldığınız bir ürün var mı acaba karcher hariç tabi çok pahalı 😂 prantech kiwi falan gördüm trendyolda ama bilemedim tabii
Busegr Ikranurhtc karcher kullanıyorum ama sürü psikolojisine aldanıp aldım. Bugün alacak olsam alf ya da pirantech alırdım
Beraninannesii Ikranurhtc Kiwi kullanıyorum gayet iş görüyor. Sadece parçalarını yedekledim bir kısmını banyoda bir kısmını mutfakta kullanmak için.
Ikranurhtc Busegr pirantec iyi mi gerçekten ya bende baya yorum okudum ama güvenmedim alf da bana çok dandik geldi sanki elektrikli süpürge hibi
Dlk55blt-rdvn Busegr alf nin su koyma yeri o kadar küçük ve dar ki , insanı sinir ediyor ayrıca kapağını açıp kapatmak da çok zor oyüzden pişman oldum aldığıma ama temizlemesi güzel
Busegr Ikranurhtc alf alman markası ve çok kaliteli. Pirantech i Cem Özkök kullanıyor ona güveniyorum 😂😂
Ikranurhtc Busegr pirantec in yorumlarına baktım şimdi süpürge gibi olanını çok beğenmemişler sanki olumsuz yorumlar gördüm bide alf a bakayım
Busegr Ikranurhtc yani şöyle düşünün karcheri kullanıyorum oda övüldüğü kadar güzel değil bence hepsinin kullanım amacı aynı çok takılmayın derim
Busegr Ikranurhtc yani ben bugün tekrar alacak olsam tercihim ikisinden yana olurdu tercih sizin tabi
Busegr Dlk55blt-rdvn ben beğeniyorum kalitesini ya su koymak için hunileri falan oluyor zaten ki en önemlisi temizlemesi zaten hazırlık aşaması pek sorun değil benim için
Ikranurhtc Beraninannesii kiwi güzel mi gerçekten fiyat olarak en uygun o galiba bi modeli falan var mı sizin kullandığınız hangisi
Beraninannesii Ikranurhtc Ay şu bı ara A101e gelmişti eşim ondan almış minik portatif olandan modeli bilmiyorum birde tek sorunu tetiğe basarken elimi ağrıtıyor ama camları felan mis gibi siliyor☺️