Happybaby06 melis10 7 5 aylık yeni başladı bizimki sevmiyordu sitede bir kadın tavsiyesi ile çamaşır leğenine koydum ise yaradı 😂😊 5 litrelik su şişesi demişlerdi bir postta onu da yaptım iki eli ile tutarken öğrenmeye başladı
buss__ Happybaby06 kaç dk koyuyosunuz çamaşır leğenine bi de su şişesi nasıl oluyo detaylı anlatır mısınız
Happybaby06 melis10 dene leğen dar alan iki eli ile tutuyor belki işe yarar eğer yararsa burdan yaz bende mutlu olurum valla🩷
melis10 Happybaby06 tamam yazıcam mutlaka bugun basladım hergun calıstırcam 9 aylık cunku artık oturmalı:(
Bayramsibel melis10 benim oğlumda 6 ayda oturamiyordu doktor nöroloji ye yönlendirdi ordan fizik tedaviye gittik fizik tedavi evde hareketler verdi başka çocuk doktoru yüzme ömerdi 11 ayda oturmaya başladı
Bayramsibel melis10 hiçbir şekilde oturamiyordu bıraktığın an düşüyordu doktor 6.aya oturmasini bekliyoruz demisti
melis10 Bayramsibel anladım çok teşekkür ederim bilgiler için:) bebişinizede çok gecmiş olsun sevindim artık iyi olmasına 🙏
melis10 Bayramsibel insallah amin bende çalıstırmaya basladım 1 hafta 10 gün kadar takip edicem hala oturamıyor olursa norolojiye gidicem. Bugun mutlu oldum ama daha uzun kalabildi sanki
Happybaby06 buss__ sıkılınca alıyorum süre yok ama leğene oyuncak koyuyorum.Onune 5 litrelik su şişesi koyuyorum yere oturtup bacaklarını açıp arasına koyuyorum iki elini de şişeye tutuyorum ordan destek aliyor
melis10 Happybaby06 su sisesini bugun denedim teşekkür ederim daha uzun oturdu bebeğim. Hergun calıstırıcam 10 gün boyunca sonunda oturamazsa öyle dr gidicem