mirossum Kızlar kızım 7 aylik dunden beri burnu akiyor bugun de takip ettim yesile donmeye basliyor sanki , dun daha seffafti , sanirim hasta olacak hasta olmamasi icin yada ilacsiz atlatmasi icin yaptiginiz seyler var mi bebisinize
tazebiranne_ mirossum bizim de burnumuz akıyor bebeğimle oturma odası ve yatak odasına soğan böldüm koydum karanfil batırdım 8-9 tane felaket geniz açıyor deneyin şifa olsun
mirossum mematiii yarin goturcem ama bu gece rahat uyumasi icin sordum az once de kustu malesef baya baya usutmus sanirim
endoplazmikretikulumiste mirossum biz antibiyotiksiz 1 hafta beklettik tam kurtulduk sandık meğerse orta kulak enfeksıyonuna çevirmiş maalesef antibiyotik kullanmak zorunda kaldık sonunda
mirossum endoplazmikretikulumiste merhaba bugün giturdum heryerine bakti 7. Ay kontrolu de vardi gelişimi guzel soguk.alginligi gibi duruyor takio edin ates olursa gelin dedi
endoplazmikretikulumiste mirossum tamamen sallamış yeşil mukus eşittir enfeksıyon der doktorumuz ve dediği gibi de hep öyle çıkar maalesef tedavi edilmezse kulak enfeksıyonuna çevirir zaman içinde siz bol bol burnunu yıkayın madem
mirossum endoplazmikretikulumiste evet bana iyle dedi burnunu bol bol temizleyin dedi aslinda iyi bi doktordu ama bilmiyorum olmadi.pazartesi tekrar götürürüm simdilik iyi gibi