kufkedisi Kızlar selam, kızımın bacağında az önce bunu fark ettim tek bacağı tamamen bu şekilde başka bir yerinde yok doktora hemen yarın randevu bulabilirsem götürücem ama sizin de fikrinizi almak istedim ne olabilir acaba?
alexab kufkedisi alerji olmuş gibi duruyor buna üreli krem veriyorlar sanırım emin değilim. Geçmiş olsun.
sezer2022 kufkedisi cildi çok mu kuru yoksa bana mı öyle geldi, bebek yapı yada losyonu mu sürsen ay bilemedim
kufkedisi sezer2022 yani aslında çok kuru değil sadece alerjik bünyesi olan sık sık vücudu kabaran bi çocuk zaten ama ilk defa kabarışı bu şekilde oldu şaşırdım bende en iyisi bu akşam alerji şurubunu bir içireyim
kufkedisi [silindi] daha önce de ürtiker oldu daha değişik kabarmıştı ama sanırım bu sefer böyle farklı oldu
[silindi] kufkedisi evet benimkide var güneşe çıkınca farklı oluyor gıdaya bağlı olunca farklı cikariyo ömür boyu dert valla 🥲
kufkedisi [silindi] aaa bu ara sabahtan akşama kadar balkonda güneşin altında havuza giriyo bu çok mantıklı geldi 🙈 maleseff canları sağ olsun napalım ☺️
[silindi] kufkedisi ondandır büyük ihtimal ben güneşte yürüyüp eve geliyim duşa giriyim aynı oluyo zaditen rahatlatiyo bide aktardan gliserin ve gülsuyu karışımı alıyorum o iyi geliyo aklınızda olsun geçmiş olsun 🌸