biricikbiri Sma optipro kullanan var mi? Bebelac kullaniyorduk bebegim icmemeye basladi aslinda kilo alimi falan cok iyiydi ama nedense reddetmeye basladi. Başına gelen var mi ve sma mama nasıl
irmarose biricikbiri ben hep sma optipro kullandım gaz yapmadı kof kilo aldıran bir mama değildi sağlıklı ayına uygun kilo alıyordu
bikahveicelimmi biricikbiri biz evolvia kullanıyorduk sonra hiçbir yerde satılmamaya başladı eczacının önerisiyle sma optiproya geçtik 10. Ayda herhangi bi sindirim problemi olmadı 1 aydır kullanıyoruz kilosunu da takip etmiyorum ek gıda da var işin içinde çünkü tam ayırt edebileceğimi düşünmüyorum😃
bikahveicelimmi smnbr belki stoğunda kalan varmıştır. Burdaki hiçbir e bebekte yoktu eczacıların deposunda da yoktu. E bebek online da da yok
Hanabii biricikbiri sma optipro verebilirsiniz o zaman gaz şikayetiniz varsa sma comfort verin diyecektim ondan sordum.
Ceylandoruk biricikbiri aynı sorun bizde de var Bebelac kullanıyorduk sma ya geçtik ama çocuk içmek istemiyor kakada yapamıyor ve gazı çok pis kokuyor
biricikbiri Ceylandoruk benim bebeğim ishal oldu acaba o yüzden de icmek istemiyor olabilir mi simdi siz de boyle söyleyince bilemedim
esmaerdemir biricikbiri ben sma veriyordum sütüm çoğalana kadar ama çok kilo yaptığını düşünmüyorum doyurucu anne sütüne yakım diye veriyordum
Ayaz050724 biricikbiri bende Bebelac kullanıyorum ama size asıl sorum ilk bebeğim ve sütüm doyurmuyor sütüm var çok şükür maşallah ama doyurucu değilmiş napmam lazım sütümün doyurmasi için
biricikbiri Ayaz050724 ah kalin ilacı olsa başına sürer benimde hem sütüm az hem olanda doyurmuyor. Çoğunlukla mamayla besleniyoruz. Ama tahin pekmez helva gibi seyler sütun doyurulucugunj arttiriyor diye biliyorum