Aselinannesi0655 Kızlar sürekli siliyorum karbonatlı suyla ama artık katmanlaş. Elim de çok girmiyor tüm dili hatta dudaklarında bile var. Mikostatim mi alsam acaba 16 günlük bebegim. Ne zamana kadar pamukçuk oluyo ne zaman bitecel bu
nalin14 Aselinannesi0655 bende burada bekleyeyim benim bebeğim 2 gün sonra 2 aylık olcak hala aynı her gün değil ama karbonatlı su ile siliyorum dediğinin gibi çok iç kısımlara erişmeme izin vermiyo tabi bizim o kadar yoğun değil ama doktorunuza danıştınız mı
Aselinannesi0655 mematiii doktor karbonatlı su ile silin dedi. Krem verilmez bemce agız içine.. karbonat da geçirmiyor
elifkiz İnatçı Pamukçuk ise mikostatin alın. Her seferinde kendi göğsünüzü, emziği biberonu varsa onları da karbonatlı su ile silin. Göğüs pedi kullanıyorsanız sık sık değiştirin gün içinde. benim bebeğimdeki çok inatçıydı 3 ayda ancak tam temizlendi
mematiii Aselinannesi0655 başka birleu ozaman veya süt izide diyorlar aslında benim kızımdada vardıda sizinki ilerlemiş gibi geçmiş olsun tekrardan