Zlhaanne Ya kızlar 1 hafta oldu taktirali ve ben hiç abdest boyutunu düşünmemiştim abdest olmaz diyor nette kullanan var mı bu gusül abdesti canımı sıkıyor ya güzellik merkezindeki bayana yazdım şimdi abdest geçirir dedi ama Google geçirmez yazıyor
Katya Zlhaanne bence abdest kabul olmaz. Tam bilmiyorum ama sanırım bi yapıştırıcı ile yapıştırıyorlar kirpikleri. O yapıştırıcının olduğu yer zaten suyla temas edemez o yüzden abdest geçmez. Öte yandan herşeyi geçtim içinde bir nebze şüphe olsa bile o abdest zaten kabul olmaz “ şüphe abdest bozar” demişler. Bende çok istiyorum ama yaptıramıyorum bu yüzden .
63_hulya_63 Zlhaanne canm yapıştırıcı var onlarda o yüzden kipriklerine yapışmış Olan kısımda dahi abdest geçmez.yapistiricilar su gecirmez.bir Ara da şu güzellik merkezleri kalıcı ojeye abdest geçiriyor diyolardi millet hep yaptırdı ama asla geçirmez kalıcı oje .ipek kirpikte geçirmez yani sonuçta yapıştırıcı var
Zlhaanne 63_hulya_63 sabahtan beri yıkıyorum cekistiriyorum ara ara düştü sinirim bozuldu bilmeden yaptırdım fetva hattını aradım bilmeden yapmışsınız günah olmaz abdest kabul diye düşünün namazinizi kılın dedi ama şüphe var ama ama ama işte
Mnli Zlhaanne ay bekleyin kendi çıksın zaten normal dökülürken bile kirpiğe çok zarar veriyor ben de yaptırmıştım abdest geçmediğini yeni öğrendim benim kalmadı da 1 ay demek cenabet gezdim
TwinsAndBeren Zlhaanne merhaba güzellik uzmanı olarak yazıyorum kendiniz çıkarmaya çalışmayın kirpiklerinizin hepsi kopar yaptırdığınız yere gidip özel ürünü ile kolayca çıkarttırabilirsiniz abdest konusuna gelince yapıştırıcı ile kirpiğe yapıştırıldığı için o bölgeye su geçmiyor maalesef
Zlhaanne TwinsAndBeren teşekkür ederim sağolun ☹️ sordum abdest geçerli olur dedi bugün neden yalan söylüyorlar ya bilseydim vallahi yaptirmazdim
TwinsAndBeren Zlhaanne müşteri kaybetmemek için olabilir maalesef mantıken düşündüğünüzde de geçmiyor 😞
TwinsAndBeren Zlhaanne bu kadar kısa sürede dökülmeye başlaması normal değil yapan kişi sağlam yapmamış olabilir