mavisimbebek33 Kızlar çok acil fikrinize ihtiyacım var. iPhone 11 kullanıyorum. Yenileyeceğim. 13 mü 14 mü 15 mi almalıyım. Herkes 15 i kötülüyor çok kararsızım.
biimiyomyardimet mavisimbebek33 15i eşim kullanıyor, kamerası filan hiç güzel değil. Hala bir güncelleme bişey gelmedi bu duruma ne yazık ki.. 15 proya geçecek oda.. ben 14 pro max kullanıyorum büyük telefon sevdiğim için 🫠 çok memnunum 👌🏻
ArvenMom mavisimbebek33 sana tavsiyem 16 bekle ben şuan onu bekliyorum 14 pro max geçicem 15 kötü teknik sorunları var
mavisimbebek33 biimiyomyardimet bütçe olarak ikiye ayırdım. Bi kısmına dyson bi kısmına telefon değişikliği yapacağım. 14 pro max çok seviyorum aslında bende
mavisimbebek33 biimiyomyardimet bütçe olarak ikiye ayırdım. Bi kısmına dyson bi kısmına telefon değişikliği yapacağım. 14 pro max çok seviyorum aslında bende
Madamehappyyyyy mavisimbebek33 13 pro max kullanıyorum 2.5sene olacak memnunum hiç sorun yaşamadım. Eşime 15 alacağız ama çok kararsızız kimse memnun değil.
esena Benim eşim 15 kullanıyor gayet memnun ne bi kasma var ne de başka sorun kamerası da bize göre iyi çünkü fotoğraf için çok dikkat etmeyiz
mycutebaby mavisimbebek33 benim de 11 Şuan için değiştirmeyi düşünmüyorum ama eşim aldı yeni 15 pro çok güzel kalitesi fakat ısınma problemi var onun dışında kusursuz resim video çok iyi yani
Asyaveannesi04 mavisimbebek33 Arkadaşlarımın hep ya 15 yada 15promax ya ısınma sorunu var yada kamera sorunu, benimki 14 promax 2 senedir kullanıyorum çok memnunum🌸
mooomm01 mavisimbebek33 15 pro var eşimde de çok bir numarası yok bende 14 pro max var ben daha memnunum
Nursemablk mavisimbebek33 abim 11den 15e geçti ve 15 Pro max almayacaksan 15in diğer serilerini alma sıkıntılı çıkıyor 😂
biroglanannesii1 mavisimbebek33 Kim kötülüyor ya her serisini kullandım şimdi 15 pro max kullanıyorum gayet güzel