sao bizde oyleydik canim. Ve butun gece elim besikte olurdu. Yep sallanmak isterdi oğlum. Sonra farkettim ki besik kucuk gelmeye basladi bende park beşiğe gecmeye karar verdim bi cesaret. O sallanmiyor. Nasil alisacak diye cok korktum. Ayakta sallayip koysam bu sefer uyanip ayakta sallanmak isteyecek biliyorum. Tam bir eziyet olacak ona da bana da
Sonra ilk gunduz uykusunda uyutmaya karar verdim orda. Yatirdim agladi aldimkucagima sakinleyince yine yatırdım. Bu boyle 45 dak surdu ilk gun. Pış pış yaptım göbeğine ya da poposuna sırtına. Ikinci gun yine ayni agladi sakinlestirdim bi 30dak sürmüştür. Ama sonra sonra alıştı o sekil uyumaya. Ki benim oglum tam bir sallanma bagimlisiydi. Haa simdi kalkmiyor mu geceleri off hala uyaniyoruz ama en azindan besige elimi uzatiyorum elimi tuta tuta uyuyor. Bazen oynuyor💙💙
Dene bence. Ama hemen pes etme. Aglayinca bende kiyamadim aldim kokladim öptüm sakinlestirdim. Bazen besige egilip yanagina yanagimi degdirdim oyle sakinlestirdim. Simdi de onu yapiyorum hep cunku rutinimiz oldu artik kıkır kıkır gülüyor 🤗🤗