mavi2601 Çok kötüyüm kızlar emziremiyorum iki göğüsüm birden deli gibi acıyor, psikolojik olarak da bitmiş haldeyim. En çabuk nasıl geçirebilirim dayanamiyorum
songull1 mavi2601 canim sakın ol stress yapma sıcak suyla yıka ve sütünü sağmaya çalış biliyorum çok zor eğer bebeğin emiyorsa emdir surekli ağrı olucak ama daha illeri gitmesin 😔
Fasi mavi2601 geçmiş olsun çok zor oluyor bende çok sık olurdum havluyu ısla sıcak ütü bas havluyu gögüslerine koy emzirsen bile sağ mutlaka hemen etkisini gösteriyor
mavi2601 songull1 emmek istiyor ama dayanılacak gibi değil ağlaya ağlaya emzirdim geceden beri yapamıyorum suan
mystery00 mavi2601 vaalla bacım onun tek çaresi bol bol emzirmek ya da sağmak özellikle sağmak çok iyi geliyo biliyorum canın çok acıyo ama bende ağlaya ağlaya emzirip sağarak geçirdim yoksa antibiyotik başlanacaktı istemedim kendim geçirdim canımı umursamayıp
mavi2601 mystery00 sabahtan beri 1 saatte bir sağıyorum ama azalmak yerine artıyo gibi hissediyorum sanki
erdm mavi2601 tersten emzir canım çok yaşadım bu durumu 9 ay. en etkilisi tersden emzirin günde iki üç defa acısını ve ağrısını hemen alıyor 15 dk rahatlarsın birde satmayı ihmal etme hatta önce sağım yap sonra emzir tersten sütünü iyice çaksin bebiş geçmiş olsun
mavi2601 erdm şimdi sağım yapıyorum hemen arkasından deniyim bi normalde emzirmenin acısına dayanamıyorum ama umarim öyle emzirebilirim çok da kuvvetli çekiyo
mystery00 mavi2601 acıdığı için meme tam boşalmadan bırakıyo olabilir misin sık dişini hem sağ hem emzir bide sıcak duşa gir bak nası geçiyo çok zor mastit ateş titreme de yapar
mavi2601 mystery00 iki göğsüde toplam 40 45 dk sagiyorum her seferinde ama emziremiyorum. Titremem yok da göğüslerim özellikle ateş gibi
vesicafella Tavsiye edilen sıcak uygulama süt üretimini arttırır sağmak da keza, ama mecbur boşaltacaksınız. Sıcaktan ziyade soğuk uygulama yapın.
mysozclk mavi2601 süt daha cok asag iniyor daha cok tıkanır bana genel cerrahi sıcak uygulama yapma yapıcaksan ılık olsun sabunla ov dedı ben 7 aydır mastıt oluyorum kuzum sagıp verıyorum sadece cok zor cidden ben sagım sonrası buz koyuyorum jel buzlar varya ondan yarım saat tutarım anamdan emdıgım sut burnumdan geldi bu mastıt yuzunden bırakmıyor pesimi