Ballilokmam11 nrynry 6.aya girdiğimizde yogurtla sonra kabak patates havuc tatli patates meyveler avokado Yumurta sarısı 3 gün kuralı ile başladık
DevosMom nrynry 4.5 aylıkken bazı problemlerden ötürü doktorumuz başlattı havuç, patates, kabak, yoğurt diye gittik
minikkurabiyee nrynry 6. Ayı bekliyorum 15 günümüz kaldı Çok nadir meyve süzgeciyle meyve veriyorum birde geçen gün havuç verdim tamamm
perakus nrynry 5 ay 6 günlüktük doktorumuz sebzelerle başlattı patates havuç kabak elma yogurt tattı şimdilik bugün armut tattırıcam patates haric hepsini sevdi ama patateside yiyo. 3 güne gerek yok dedi doktorum 2 şer gün tattırdım yeterli dedi
gizem6767 Benm kızım 4 aylık şuan 5 aylıkken yavaş yavaş baslıyımmı dıye sordum kız emzırmye devam et daha ne istiyosun yemek hazırlama derdın yok dedı 😀
mucizem24 perakus Merhaba benim de Doktorum ek gıdaya başladı 5 ay 7 günlük miktar nasıl arttırdınız acaba Bir iki gün çay kaşığı 2 gün tatlı 3. gün yemek kaşığı gibi mi
durukusmom nrynry 6.ayda yoğurtla başladım ilk 10 gün her şeyi reddetti. 10.günde çiğneme refleksi başladı o günden beri her şeyi yiyor. Normalde üç gün kuralı var ama benim doktorum alerjen olmayan gıdalarda üç gün kuralı yapmana gerek yok demişti. O sebeple sebzelerde yani havuç kabak patates vs basit sebzelerde 3 gün kuralı yapmadım. Sadece alerjenlerde yapmıştım. Öğlen aç olduğu saatte az az tadımlarla başladık doyumluk vermedik 7.aydan itibaren doyumluk vermeye başladık
alexab nrynry 6 aylıkken 3 gün kuralı ile önce sebzeler sonra yopurt ve meyve şimdi yavaş yavaş taneli geçeceğim.
ffulya nrynry önce yoğurt ve sebzelerle başladım tabi o zaman kıştı brokoli, kabak, balkabağı, patates, bezelye tattırarak ilerledim
perakus mucizem24 yok öyle çay kaşığı tatlı kaşığı falan yapmadım. Doktorum bi kaç kaşık demişti bebek kaşıgıyla. Biraz fazlasını bile yedi hatta sevdiği için. 3 gün kuralı falanda yapmadım 2 gün yeter dedi doktorum yetti de yani