kubraberatberen Merhaba arkadaşlar dün kan testi verdim referans aralığı filan yazmıyor sadece bu var <2sonuç olarak anlayan biri varmı fotoda var ama ekleyemedim 💐
perikizi06 Kiz dua et darısı bana olsun inşallah, deniyor uz halen tık yok 🥲 kızıma kardeş istiyoruz.
Blueberry0 perikizi06 Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah cnm. kızınız kaç yaşında ve ya ayında?
Damla_eflin perikizi06 Benim oğlumda 3 yaşında kardeş istiyor ama cesaret edemiyorum 😄 Sizindemi öyle?
perikizi06 Damla_eflin benim kiz 3 buçuk canm 😅 eşimle çok istiyoruz biraz bende cesaret edemiyorum kizim biraz kıskanç paylaşmayı istemiyor of ne yapacam bilmiyorum inatçı birde.
Damla_eflin perikizi06 Kardeşi olunca bence o inadı falan biter diye düşünüyorum. Benim oğlumda çok inatçı hicbiseyini paylaşmaz. Ama bu aralar acayip kardeş lafına takılı kalmış bende 2 çocuğa yetebilir miyim diye düşünüyorum ama yetebilecegimi sanmadigimdan istemiyorum.😄
Deletedmom_111 perikizi06 cesaret edemiyorum perikizi06 of ne yapacam bilmiyorum çocuk yapmayacan bu kadar basit
perikizi06 Damla_eflin düşün kiz bence bir zorluğu olmaz artık büyüdüler minnoş tuvalet eğitimi bitti mi sizin canm?.
Deletedmom_111 perikizi06 cesaret edemiyorum demişsin ya işte bende ona istinaden diyorum pardoooonnnnnnnnnnnnnn