Medihayldz Arkadaslar 2ay 19gunluğuz hipp mama kullanıyordum ama 40cc anca gıdıyordu aptamıl deneyım dedı. hıc sevmedı Onuda 40 cc yemedı artık dokyora gıdınce 15gunde 200gr (mamayı yedipi zamanlar ayda 1300alıyordu)alınca şarteller artıı bende mamayı değiştirdim bebelac gold aldım yalnız mama 120xcye 4 ölçek koyuyorum sankı çalkalamadan erimiyor ve köpükleniyor hipte direk eriri köpürmezdi acaba mama ısısınımı ayarlayamadım bırde bunun kokusu allah yukarda cok guze kokuyor hipp kokmazdı hıc bıberon yatagın kenarında ben bıle imrendim😂😂
Nslhn53 Medihayldz hipi altı aya kadar kullandım köpürmüyor evt güzelde kilo aldırıyordu bebeğime altıncı aydan sonra hip 2’ye geçtim aşırı gaz sıkıntısı yaptı ve doyumuyordu saat başı mama yapıyordum. Aptamil kullandım oda işe yaramadı. Bebelac gold aldım şimdi iyi şükür suyun ısısını iyi ayarlayın mamayı koyup çalkalayın veya bir çay kaşığı yardımıyla karıştırın gaz yapmaması için. hipte kabız oluyordu bebelacta biraz sıvı yapıyor o biraz sıkıntı ama dişte çıkarıyor ondanda olabilir benim sorunum 🤷♀️
meysa Medihayldz Bebelac Gold özel bir mama çünkü fermente sütten yapılmış,yoğurt mayalama gibi dolayısıyla, çözülmesi biraz farklı,kaşıkla karıştırın sonra çalkalayın,sindirimi kolay o yüzden bağırsaklar rahat ediyor.
Medihayldz Nslhn53 hipp bizede güzel kılo aldırıyodu ama diliyle ittiyor hiç yememıs gıbı sevmıyor :/ bakalım sızım dediğiniz gibi denicem umarım kabızlık ve gaz yapmaz🙏🏻
denizcinar bebelac gold çok güzel bir mama, fermente sütten yapılıyor aynı kefir gibi, bu ndenele biraz daha zor çözünüyor, siz onu kaşıkla karıştırın, sonra çalkalayın.
Medihayldz denizcinar gercekten kaşıkla çalkaladım eridi ya 3.kez yıyor ve tam doz yıyot yanı ınanın mutluluktan havalara ucuyorum umarım devam edar🙏🏻🙏🏻
Turkanzeyneb Canım 22 gün hipp kullandım köpürmüyor sugibi daha öyle mama görmedim hediye gelmişti kutu kutu evolvia kullanıyordum daha önce memnundum hediye gelince denemek istedim kaka ve çok gaz sorunu yapmayınca devam ettim 22 gün sonunda bebeğimi tartırdım kontrol olarak 800 gr la 1200 gr arası alna bebek 100 grm almamş hemen hippi bıraktım eşime evolvia al dedim eczanede kalmamış bebelac gold var dedi neyse al dedim hipp i çöpe attım kalan kutuları demen gibi köpürüyor çok bugün eşim tekrar evolvia aldı çok güzel bir mama tavsiye ederim bebelac gold güzel kokusunu falan tadını beyendim ben
Medihayldz Turkanzeyneb suan ıcmezse denerım :) aynen hıpp bıze aslında cok ıyı kılo aldırdı ama sımdı ıcmıyor :/ aptamıl denedm ıcmedı bakalım 3.oğundur tam ıcıyor umarım devam eder🙏🏻
EymenkartalEnderasaf Bende bebelac gold kullanıyorm doğduğundan beri kilosu falanda gayet iyi suyunu ılıktan azıcık daha sıcak olsun o zamn sıkıntı olmuyor 😊
kokusudalin Bende aptamil ve sma dan sonra bebelac gold ar geçtim. Reflumuz varda.. 🥰 şimdilik memnunum bir kac gun oldu başlayalı
Medihayldz kokusudalin gecmıs olsun🙏🏻 Zamanla gırtlak yapısı duzelıyor cnm endıselenecek bır sey yok :)ınsallah mamanız yarar🙏🏻
sevdeguzelcoskun çok sıcak hazırlamayın ılık hazırlayın elinize hafif sıcağımsı gelsin. güzel bi mama bebelac gold
Elif1234 Kilo alımı iyi oluyor mı bende yeni başladım bebeğim baya küçük de mama ve süt veriyorum 16 günlüğüz