ela2103 4 ay 17 günlük 4 aya girmeden 2 gun once başladı hala devam ediyor ne zaman geceleri uyuyacak gündüzleri normal bir cocuk olacak bitmis durumdayim anneler
MoonCrystal ela2103 5 ay 11 günlükken düzeldi Gündüz uykusu zaten düzgündü, akşam uykuya direniyordu artık direnmiyor
nurrr2601 Ya her bebek aynı değil denilenlere takılma 2 kardeş bile farklı birbirinden 4. ay atak ve zor bi dönem geçici ama öyle düşün bazen bi kaç hafta bazen bi kaç ay ama geçiyor sonra özlüyoruz bu zamanları bile🥹
TeomaninAnnesi ela2103 6 ay 9gunluguz tam duzeldi bitti artık dedim simdi de diş geliyor. Uyumak istiyorum artık 😴😴😴
MoonCrystal ela2103 maşallah böyle ara ara değişiklik oluyor tam düzen yok gibi diyebilirim . Uykuya direnme geçiyor ama bazı aylar tekrar ediyormuş . Bizim gündüz uykusu düzenli gecede fena değil ara ara bozuluyor
ela2103 MoonCrystal bizim gece hic yok doktor da gunduz cok uyutma diyor ama bir ilgisi var mi anlamadim daha once denedim ama yine gece uyumadi ki gunduz zaten 3 4 uyku yapmasi gerekmiyor mu bu cocugun
MoonCrystal ela2103 bence saçmalamış ya da doktorun çocuğu yok. 4 uyku yapıyor benim bebeğim aksine gündüz iyi uyursa gece daha güzel uyuyor
ela2103 MoonCrystal bende salak gibi kaldırıyorum cocugu 3 saat uyudu yeter diye halbuki birak ne zaman isterse ne kadar isterse o kadar uyusun kafasindayim ama gece gercekten sabaha kadar uyutmuyor napicam bilmiyorum 25 gun oldu
balmom59 Gokturksmom_ instagramda uyubebegim_uykulog sayfası var orda egzersizler beslenme ve uyku programıyla 4. Ay atağına girmeden geçebiliyorsunuz eğer doğruysa kadının dedikleri 4. Ayımıza 4 gün kaldı bakalım nasıl olacak gönderilerindeki herşeyi uyguladım
adaatuna ela2103 8de uyuyor 7-8 gibi kalkıyor ama gece 12den sonra 2 saatte bir uyanıyor hele 5den sonra 30 dk da bir