mondecaidensecmeler Kızlar iyi günler 🪷 bu bezle ilgili açtığım ikinci post olabilir çok kararsızım😂 trendyoldan alacam ama başka bişey de alacam. Püre babynin bebek bezini kullanan var mı? En çok hangi bezden memnun kaldınız ( bebek bezi diyorum) ?
Gulo0401 mondecaidensecmeler hiç kullanmadım gündüz baby turco gece goon kullanıyorum goondan çok memnunum
mematiii mondecaidensecmeler ben pure bayi seveöedim ıslak mendilini kullandım çok kuruydu.Goon aldım o güzel ama genelde hep Baby turco kullanırım ıslak mendilleri de çok kaliteli.
adl9 Canim merhaba ben pure baby kullaniyorum cok memnunum islak mendilinden de memnunum. Ama şoyle anlatayim kizim 15 aylik yeni dogdugunda ilk sleeppy kullandim poposunu kizartti ve rahat edemedi hiç sonra hemen prima kullandim cok hassasdi cildi ilk 2 ay prima ile devam ettim 3 aylik olunca baby turco aldim denedim asiri memnun kaldm islak mendilinden de öyle sonra hic degisiklik yapmadim 12 aylik olana kadar sonrasinda da artik cok cildi hassas degildi büyüdüde dedim ve pure baby aldim cok da uygun fiyatli zaten iyikide almisim baby turcoyla ayni kalitede hicbir farki yok iyi yani gayet ama yenidogan falansa ilk basda kalitesi iyi bir bezle basla sonrasinda purebaby dene derim mondecaidensecmeler
Sblatc mondecaidensecmeler ben uzun zamandır bebem natural kullanıyorum çoğu beze göre uygun ve kaliteli deneyin derim
mondecaidensecmeler Gulo0401 ya yeni dogacak çok var ama fiyat çıkmadan alım diyorum kararsız kaldım şeytan diyor ki bir tanesi ver ne araştırıyon çok diye ama işte😂 baby turco kullanmıştım da çok ince geldin
mondecaidensecmeler melera ben oğlumda o sizdirmayi sleepyle baby turcoda yaşadım Molfix bu konuda çok iyi hem kalın hem de dolsa bile tasma yapmiyor
Gulo0401 mondecaidensecmeler valla goon hem bez hem ıslak mendil gözüm kapalı tavsiye ederim ne gece ne gündüz bir kere bile taşırmadı aşırı memnunum 400-500 tane stoğum vardır herhalde
mematiii mondecaidensecmeler yok caanım hiç yapmadı hatya eşim birkere değişmeyi unutmuş dolu dolu geziyordu çocuğum
mematiii mondecaidensecmeler bazen ikinci ürün bir to yapıyorlar ben hem 24 lü ıslak mendil hemde bebek bezi 240 tane falan stoklamıştım önceden Aklında bulunsun
haticebero Sleepy ilk kullandığımda hem sızma hem pişik yapmıştı. Sonrasında prima premium care . Cook memnunum sızma falan yapmıyo..Biraz fiyatı pahalı ama kaliteli🌸 molfix mavi paketide kullanan var bi kaç arkadaşım memnunlar.
mondecaidensecmeler adl9 ya oğlumda ilk sleepyle başlamıştım tabi o zaman daha uygunda 80 lisini 60 TL ye aldım. Kartımdaki paranın hepsini kullanamıyorum belli miktar bloke var birşey daha Alaçam onla birlikte çok tutmaması lazım. O yüzden fiyatlardan dolayı da kararsız kaldim
Sblatc mondecaidensecmeler zaten molfix le aynı fabrikadan çıkıyomuş. Kızım 11 kg 2,5 yaşında 4 numara kullanıyorum bence gayet iyi kenarları falan geniş