Merhaba kızlar.habire tuvalet eğitimi postalardan geziniyorum.geziniceme kendi pstumu açıyım dedim.şimdi oğlum 22 aylık 10 gün oldu bugün tuvalet eğitimine başladık.biçok belirti vardı çiş yapınca kakası gelince sylüyodu.e ozamn bşlayalm dedim bezi çıkardık.ilk 3 gün zrdu tabi hiç alşmyck sandım ama 4. Günden snra sylmye kaçrmlarmz azalmaya başladı.ilk kakasını bez bağladım beze yptı.ikinciyi norml tuvalette suyla oynayarak yptı.sonrakini ypmya bşlrkn söyledi birz altına kalanıda klozete yptı.8.gün avm ye gittik.çiş kaka dedi tuvalete gdelm dedim grmk istemedi ağladı ogndn snra tuvalete otrmk istemiyo ağlıyo işk güne geri döndü sanki.kakasını altına yptı dün asla susturamaz ağladı bya zor sakinleştirdim.bu durumda napmalıyım gece kuru klkıyo gündz uykularında bazn kçırıyo uyku öncesi uykusu çk gldgi ve hemen emmek istediği için klozete oturmk istemiyo.oyunlrla kndrıp oturtuyorum.oturunca yapıyo.eğitimi bırkmk istemiyorum 10 gün oldu.acaba lazımlk alıp ona mı yptrsam.bna bi akıl verin tecrübeli anneler