canselulu44 Kızlar merhaba🥳Antalya tarafında denize sıfır,denizi kum,yemekleri lezzetli,çocuk dostu otel arayışı içerisindeyim.Önereceğiniz oteller var mı??🥳
endoplazmikretikulumiste canselulu44 cullinan Belek . Rubi platinium royal dragon gibi gibi selectum Kirmanlarda fena sayılmaz f/p
pembemanto canselulu44 Noxin delux haaarika bence bi bakın derim biz deniz manzaralı ora tutmuştuk baya iyi
aslananne27 endoplazmikretikulumiste cullien belek güzelmiş baktım da şimdi bizde tatil düşünüyoruz yine geçen seneki oteli düşünüyorduk ama eşime bunu gönderdim beğenirse oda buna gidelim 😂
Dolores canselulu44 Megasaray 👌🏼👌🏼👌🏼 tekrar gideceğim bir otel oldu gerçekten. Dediğiniz tüm özellikler var. Sadece oda temizliğinde bir tık daha iyi olmasını isterdim.
Dolores canselulu44 denizi kum, çocuk dostu, çocuklar için her şey düşünülmüş ayrı restoran bile. Oyun alanı ve oyuncaklar mükemmel. Etkinlikler harika. Her akşam çocuklar için gösteri vardı istisnasız.
Ballloglum canselulu44 Alanya orange county. Tek kelimeyle süper denize sıfır giden bi daha gidiyor biz üç kere üst üste gittik. Eğlenceleri harika
Coynes Ballloglum bizde balayi icin gitmistik ☺️ama ben denizi beğenmedim Mugla fethiye cok daha güzeldi🥰