klpzeynep Her gun ne yapicam diye düşünüyorum Siz neler yapıyorsunuz ona göre bir haftalık alışveriş listesi çıkarayım
uykusuzanne__ klpzeynep Dünki menüm dü Sacda ıspanaklı peynirli börek vardı Soğuk ayranla karpuzla beraber Bugün de Tavuklu pilav Cacık İçecek olur 😅
Ashellinko klpzeynep Bugün biber dolması KÖZ fomates çorbası vardı Dün köfte /patates Ondan önce ciğer/lavaş Taze fasulye /pilav /cacık Türlü /bulgur pilavı /cacık Karışık kızartma yoğurtlu 😍
[silindi] klpzeynep Ben de her zaman bir şey bulmakta çok zorlanıyorum Dün Patates kızarttım kavun kestim yanına yoğurt vardı patatesin yanında işte Bugün de çubuk makarna yapacağım yanına yine kavun ya da karpuz doğrarım Başka köfte pişiriyorum yanına da yeşil biberi közlüyorum ocakta Onun da lezzeti güzel oluyor yanına da ayran Bazen kendime sebze pişiriyorum eşime de kıymalı yumurta ile geçiştiriyorum yanına da ayran Fırında baget yaptım fırın poşetinde O da güzel oluyor soslayıp pişiriyorum
benvebebegim06 klpzeynep kadın olmak zor ya ben bile ne yapacağımı şaşırıyorum birde eşim 3 çeşitten başka istemiyor illaki yanına çorba olacak birde çorba çeşitleri de kısıtlı 🤦♀️
klpzeynep benvebebegim06 ya sanki devamli ayni yemekleri yiyormusum gibi 🤣 her gün illaki makarna yada pilav istiyorlar o fix Yanina ne yapsam ne yapsam diye düşünüyorum devamlı Corba cocuklar oglen içiyor esim ve ben aramayiz
Kuzey_Melis_Momm klpzeynep Alakalı menü deyince ben 🤣🤣 Dün airfryerde tavuk kızarttım yaprak sarma vardı ortayada patates kabak biber kızartıp yoğurtladım içecekte vardı bugün ne yapıcam hiç bilmiyorum 🤷🏻♀️
dusgezgincisi klpzeynep ben hep iki günlük yapıyorum bu dertten kurtuluyorum neden her gün farklı yemek yapayım ki
klpzeynep dusgezgincisi bazen bizimde 2 gün yediğimiz yemek oluyor ama zaten 1 tencere yemek 1 güne anca yetiyor sabah yapsam öğlen aksam bitti
Deletedmom_110 klpzeynep cnm pazartesi kıymalı kabaklı havuçlu yemek yaptım yanına makarna yoğurt vs Gün et sote pilav Gün yani bugünde tavuk yaptım sote gibi pilav çorba 4.gün sulu köfte yapıcammmm yanına bulgur yaparım Gün Allah Kerim düşünüyorum hahah