EypMom Themom_ ben kullanmadım ama arkadaşlarıö hepsi kullanıuormuş instagram kapanmamış gibi herkes aktifmiş
Epifenomen-gkc Themom_ açıldı zaten aktif şuan Instagram. Güncelleme bildirimi geldi yaptım eski modunda kullanıyorum vpn siz
Epifenomen-gkc PamukPrensesannesii güncelleme yapınca düzeldi ama birkaç arkadaşım güncellese de girememiş. Ek olarak hiçbir ayar yapmadım ama
DerinTuana Ekşi sözlüğün kapatıldıgı dönem hep vpn kullandım bir sorun yasamadım.Biraz insanları tedirgin etmek üzerine,ısmarlama bir haber gibi duruyor.
clsknu Themom_ ben indirdim bir kaç saat sonra sildim acaba yine de olur mu . Şimdi ayarlardan bir şeyler yaptım o şekilde girebiliyorum
kasimonbes Themom_ evet geçirilebilir çünkü güvenlik yok. Olsa VPN olmaz 😂 Tiktok kullanırken VPN den jeton yüklüyorduk daha ucuz diye sonra bir baktık ooooo çekilmiş de çekilmiş. Üzerine de su içiyorsunuz. Orda anladım VPN güvenli olmadığını. Sonuçta başka ülkeden bağlanıyorsunuz güvenlik beklenmemeli
[silindi] Themom_ guvenlik kismini bilmem ama bu tarz haberlerle sadece korku pompaliyorlar gecende vpn kullananlara para cezasi var diye haber cikti kocama soyledim her halta inanma öyle bisey olamaz kac ıp degistirip giriliyo bulunmasi mumkun degil hangi birini bulup ceza kescekler dedi 🤣