minikasya Kızlar bebekleriniz kaç aylıkken konuşmaya başladı benim ilk çocuğum olduğu için bilgim yok 11 aylık sadece tekrar eden kelimeleri kullanıyor dedede gibi ba ba ba gibi
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala minikasya Bence normal. Benm kızımda öyleydi. Hatta şuan 14 aylık yine çok kelimesi yok. Dediğiniz gibi bababa dedede diyo. Onun dışında nenene mamama vs diyo. Pek bir kelimesi yok.
silaa66 minikasya 1 yaşınday alkış yap, al at ver su hayvan sesleri geçen araba sesini taklit ediyor ben mutlaka her gün küçük kuzenlerimi getiriyorum eve yan yanayız zaten veya sokakta çocuklar ile oynatıyorum öyle öyle öğreniyo
Rumeysa6153 minikasya benim kızımda 17 aylık sadece baba mama diyor geç mi kaldı acaba ne yapmam lazım bilgisi olan var mı?
silaa66 minikasya parka sokağa çıkın sosyalleşsin veya siz her şeyi anlatın böyle yapıyorum şuan yemek yapıyorum atıyorum patates soyuyorum kaşık alalım falan filan 😂
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala minikasya Tv açık olduğu zamanlar oluyor ama izlemiyor. Yukarıda yazmış birisi ya. Alkış, gel gel fln bunları da yapıyor. Gel dediğimi fln anlıyor geliyor