Kizarmisdondurma Bebeginibekkleyenn Maalesef genetik bir şey yapamayız Ama beslenme olarak yoğurt , kefir yumurta balık Ekstra öneriler var iğde çekirdeği tozu araştırmak lazım denemedim
aysebb Bebeginibekkleyenn Anne baba boyu nasıl ? Ben eşimle uzunuz mesela kızım yaklaşık 10 aylık 73 cm
mericalmila Bebeginibekkleyenn benim kızım 13 aylık 78 cm dün gittik doktora 5 cm boyu önden gidiyor dedi çok takılma
alyamoms_ Bebeginibekkleyenn genetiğe bağlı oluyor genelde anne baba boyu çok önemli burda anne baba uzunsa evet doktora danışılabilir ama sizin boylarınız çok uzun olmadığı için bence normal
Bebeginibekkleyenn Kizarmisdondurma mutlaka haftada 3 kefir içer her sabah yumurtasını yer neden kısa kaldı bilmiyorum
Kizarmisdondurma Bebeginibekkleyenn senin boyun uzun aslında ama eşinin boyu standartlarda muhtemelen o yüzden O iğneler falan da büyük çocuklar için
mgshnaslna Bebeginibekkleyenn ankara gazi dahileye ama sizinki daha küçük olduğu için çocuk doktoru bakabilir ilerleyen zamanlarda verebilirler
beyzzsenturkk_ Bebeginibekkleyenn kızım 18 aylık 84 cm bence bu işler genetik boyu uzun demişti sağlık ocagı benim boyumda uzundur aile tarafım hep uzun yani boyuna bişey yapılamaz su an