burcu0302 Annemlerde Arçelik’in uygun fiyatlı modelinden var fırını güzel pişiriyor ama biraz uzun sürede pişiriyor her şeyi. Sizlerden fırını güzel ve hızlı pişiren memnun olduğunuz ve fiyatı çok uçuk olmayan 3′lü ankastre set önerisi alabilir miyim?
caglaay burcu0302 marka bilmiyorum ama kesinlikle siyah almayın tozla bal edilmiyor beyaz alın benim siyah annemin beyaz 🤦🏼♀️
Golf burcu0302 fiyatları uçuk mu bilmiyorum siemens benim 1 yıl önce beyaz set 16 bine almıştım gayet memnunum
Humeyrakeskin burcu0302 silverline öneririm kumtel kullanmıştım daha önceden nimet gibi geliyor bana o yüzden 😂 hızlı pişiriyor güzel pişiriyor 😂
atlasmomyy_ burcu0302 Ferre kesinlikle fırını muhteşem pişiriyor hızlı pişiriyor çok memnunum gri renk var bende Ferre fryart serisi
burcu0302 caglaay Ayy ben de öyle düşünüyorum annemlerin gri o da iz belli ediyor ablamın beyaz daha kullanışlı ben de beyaz istiyorum😄
meliiike Ferre 🫶değerlendirmenizi öneririm fırın harika hızlı ve güzel pişiriyor 2 aydır kullanıyorum çok memnunum ocağı da çok güzel yanıyor yalnız aspiratör biraz sesli çalışıyor
burcu0302 Golf Siemesn-ferre ankastre set teknosanın sitesinde 21 bin yazıyor başka sitelerde 30 bine falan da var sizinkinin modeli ne acaba? Siemens en kaliteli markalardan zaten👍
burcu0302 Humeyrakeskin Hahah kumtel fırın pişmanlık arkadaşımdan biliyorum😅 Silverline araştırcam teşekkürler🫶