helbestt Kızlar kız kardeşim ile yüzme kursuna gidiyoruz dün başladık kız kardeşim bugün adet olmuş. Kız kardeşim evli değil adeti kesmek için ne yapabiliriz yada evli olmayanlar da tampon kullanılır mı ?
kasimonbes helbestt adet olmadan önce ilaç kullanılması gerekiyordu olduktan sonra yapacak bir şey yok
Mom0008 helbestt mümkünse zaten girmesin adetliyken havuza denizde sıkıntı olmuyor tampon filan ama havuzda enfeksiyon riski yüksek oluyor bu durumda
Kuzularinanasi helbestt olduktan sonra adeti kesemez malesef.olmadan once geciktirici hap kullanabilirdi.tampon bilmiyrm hic fikrim yok.ama ben olsam gitmezdim.enfeksiyon riski var.tamponla bi de havuza sizinti olsa perisanlik rezillik olur yani
fatmaa37demir helbestt evli değilse tampon olmaz yani kısaca demek istediğim anlaşılmıştır baya içe gidiyor çünkü
Babybloom helbestt şimdi kızlık zarı aslında bir mittir, yoktur, tampon veya menstrual kap kullanabilir diycem boşuna linç. Yapacak bir şey yok başkacaa
GezginPaNDa helbestt maalesef bekarlar için çözüm yok evli olsaydınız tampon adet kabı derdik ama bekara çözüm yok
endoplazmikretikulumiste helbestt bakarsa tampon kullanamaz . Girmeyecek daha evvel olsaydı adet öteleyici haplar var ondan kullanabilirdi artık geç
Tubasahra helbestt Girmemesi daha iyi olur.Biz de havuz kursuna gittigimz de hocalar direk rapor alın gelmeyin dedi.
Belcim30 helbestt bir yüzme hocası olarak asla tavsiye etmiyorum havuz temizliği ötede dursun adet zamanları bütün kanallar açık oluyor ama inanamayacağın şekilde kimyasal atılıyor havuza dengeyi sağlamak için o yüzden 1 hafta 10 gün neyse bence feragat edilebilir.. Ama siz bilirsiniz 🤗