atlasmommm Bardak altlığı ile dokun tık tık ses geliyor mu gelmiyorsa çok yakın 3 4 güne patlar canım hayırlı olsun
TeomaninAnnesi atlasmommm peki bu dis gunduz uykularini da etkiler mi yaaa. ZTen uyumayi seven bir bebek degil. Tam duzeldi 1 saat uyuyor artik diye sevinirken 30 dakika bile zor uyuyor😴😴😪😪
TeomaninAnnesi bianne_ ay hemen çıksın yaaa cok huzursuz. Uyku uyumak istemiyor.ne kucakta memnun edebiliyorum ne oyun ile😪😪
DogaKusunAnnesi23 Resminizi gördüm benim kızımında böyle bugün fark ettim diş patlaması bu şekilde mi oluyor bilemedim elimle dokunduğumda çıkıntı var hissediliyor huysuzluk var kaç gündür. Peki kaç güne çıkar ve rahatlar acaba biliyor musunuz 🙄
TeomaninAnnesi DogaKusunAnnesi23 uykulariniz nasıl peki sizin. Bizim ne gece gunduz uyku kalmadi. Bide kusma yapti. Yani kusma yapar mi dis bilmiyorum ama
DogaKusunAnnesi23 TeomaninAnnesi gece de gündüzde bağırarak ağlıyor birden korktu mu acaba diyordum ama diş yani belli uyku düzenimiz yok malesef 🙄
TeomaninAnnesi DogaKusunAnnesi23 bizim de uyku duzenimiz pek yok. Uykuyu sevmiyor oğlum belli. Ama su 2 haftadir biraz olsun duzelmisti. Ama dilerden mahvolduk😪😴