Fatmauslu atlascoo bizde 6 aylık olduk bende sole bir yarım saatlik koyuyorum zatn kendi istemiyor beni al diyor . Uzun süre durmuyor.
motherisbackk atlascoo ben 8. Ayda koydum günde 30 dk falan biraz daha büyüyünce 1 saati geçirmedim. 6 ay erken bence ama
atlascoo cnsuuozzgen evet öyle ama hepimiz yurutecte büyümüşüz onun için çok bisey olmaz gibi geliyor bana
cnsuuozzgen atlascoo evet doğru aslında zaten günün bütün saati yürüteçle geçirmiyor ki max 20 dakika ama ben yine de korkuyorum niyetse gözümü korkutmuşlar 😂
atlasmommm Doktor koyabilirsin ama gün içinde 1 saat falan dedi uzun süre tutma dedi valla benimki 7 buçuk aylık 8 olacak ben gün içinde işim varken koyuyorum peşimden geliyor o kadar rahat ki kucak seven bi çocuk
atlasmommm atlascoo bence 6 aylıksa koy ben yürütecle büyüdüm ve sporcuyum taekwondo ayrıca boyum da 1.72 Saglık sorunum da yok çok şükür 🥰
simiyyy atlascoo yedi aylıkken elzem durumlarda koyardım on onbeş dk. Çamaşır sererıen yemek yaparken vs
yagmuryigitalp atlascoo evet kurtaci oluor bazen ama fazla bekletmiorum erkek olduğundan dolayı tesisleri yukarı kaçar die
Hanabii Ben koydum 10 dk falan tutuyordum zaten o yorulduğunu belli ediyor. Sonra sonra kendi daha uzun durmaya başladı, sürmeyi vs öğrendi. İki ay falan kullandık. Emeklemeye başlayınca yürütece binmek istemedi.
Ardenaden Kizmda komsu zorla verdi 7 aylikti 2 3 kere koydum is yaparken iyi oldu 8 ayda tutunarak.yurumeye basladi .iglumdada ablam verdi 6 ay 1 haftalik hoc sevmedi ama.bn kizmdada yuruyus arkdsini cok kulanmistim oglumada aldm