Fatma69 littlefish ben kendi yerimde olsam ev alırsım faize bulaşmamak için ama sizin yerinizde olsam faize koyar ana paraya dokunmadan faizi ile ev alırdım şuan oturdugunız bi ev var mı?
littlefish Fatma69 su an kiradayiz. Ama baska sehirlerde esimin yatirimlik evleri var. Oturdugumuz sehirde evimiz yok
Ygtoglm-- littlefish daha dün eşimle bu mevzuyu konuştuk. Bende diyodum toplu param olsa faize yatırcam falan diye. Deli misin dedi. 1 milyona önce 50 bin veriyorlar sonra faiz düşünce alacağın para da azalıyor o hep öyle gitmiyor dedi. Kendisi de parasal işlerle uğraşıyor yani anlar bu işlerden. Direk mal almak daha mantıklı dedi yani
littlefish Ygtoglm-- evet faizler dusunce herkes parasini cekip ev/arsa yatirim almak isteyecek. Bu sefer alacagimiz evler de yukselecek, bankadaki para da eriyip gidecek aslinda…
Kalimbanne littlefish ben olsam ev alırdım 🙂↕️ ev kale bana göre. Bizim şuan evimiz var kendi evimi de satar üstüne ekler daha iyi bir eve çıkardım 😁 ev önemli benim için 🫣
sezer2022 littlefish haydan gelen huya gider diye bi laf vardır 🥴 o yüzden sanırım kiradaysam ev alır kendimi garantiye sokardım. Sonuçta bankalarada artık güven yok, Seçil erzan olayı olsun tosuncuklar olsun ben hep korkarım, çok param olsun diye batmaktan
aselim0142 Ev alın ev fiyatları artacak gene hem zaten kirada oturuyorsunuz kiralarda yüzde 25 şartı da kalktı yüzde 65 kadar zam yapma hakkı var ev sahibi olun 🙂
barlasmomms littlefish kaybetmeniz halinde hayatınızın geri kalanını etkileyecek miktarda parayı tek bir yere bağlamayın. Mevduat, altın, döviz vs şeklinde bölün ki Sonra üzülmeyin. Ekonomi dünyası çok acımasızdır başınıza ne getireceği belli olmaz.
7278 littlefish canım biz ev aldık mesela çünkü faizleri düşürseler ev fıyatları artar bıdaha o ev alınmaz
GezginPaNDa Ana para mutlaka zaman içinde değer kaybedecektir faiz kısa sürede Karlı gibi görünse de uzun vadede mantıklı değil Eviniz yoksa ev alın eviniz varsa arsa alın
Happybaby06 littlefish ben faizle ev alacağım çünkü kredi çekeceğim ikisini aynı anda yapmış olacağım 🤣🤣🤣😂
Happybaby06 biroglanannesii1 duzen beni günaha itiyor her kira zamminda ev sahimin arkasından laf sayıp beddua ederek günaha girecegime ev alıp günaha girerim🤣🤣😂😂🤣🤣
glrrak littlefish Faizle alakalı yazmayın demişsiniz ama gerçekten sormak istiyorum? Elinizdeki parayla da ev alınabiliyorsa neden faize sokmak istiyorsunuz?
littlefish glrrak aslinda eksik yazmisim. Elimize gececek parayla ev alabiliyoruz ama istedigimiz evi almak icin tum parayi vermemiz lazim. O yuzden biraz faizde para artsin yani gelen faize hic dokunmadan biriktirelim sonra duruma gore mi hareket edelim diyorum ama faizler duser dusmez de ev fiyatlari asiri artacak..
Fatmauslu littlefish aynı durum var yüklü miktarda para gelicek bize önce kayınvalideme snra bize ev alicaz raabim nasip ederse biz böyle planladık.