SerraD-1823 tutti07 gebelik var gibi çok yeni olduğu için değer düşük çıkmış. Benim de öyle olmuştu kanda 38 çıktı. İki gün sonra tekrar test verdim iki katına çıktı ve gebelik kesinleşti. Doktorunuzla görüşün 🌸
Gizmokzilla SerraD-1823 Tu_Na 5 altı gebelik olarak sayılmıyor siz nasıl gebelik olmuştur diyebiliyorsunuz 🌸 benim beta değerim hep 2.30 falan çıkıyor 😅
ppzeynep tutti07 Bu değere kesin yok demek yanlış olur. Artma ihtimali olan bir değer. Onca kan verdim. Hiç 0,100′den yukarı bir değer görmedim. Bence gebelik var ve bu değer iki güne artacak.
Tu_Na tutti07 canım bu değere yok demek mümkün değil büyük ihtimal daha 3 haftalık filan ama bir hafta sonra tekrar yap normal test ile yap çift çizgi çıkarsa kesin vardir
Tu_Na Gizmokzilla başlangıcı sayılıyor benim öyle oldu ilk değerim 2.8 çıktı sonra yükseldi her iki günde bir yükseldi bazı testler 0 ve 1000 arası olmuyor ihtimal var yani ben kendi gebeligimden söylüyorum
SerraD-1823 Gizmokzilla çok yeni olduğu için. Kendim de yaşamamış olsam böyle bir konuda asla yorum yapmam.
Agoktug03 tutti07 adet öncesi de değer böyle çıkabiliyor hormonlardan adet gecikmesi oldu mu test yaptın mı gecikmediysen bi kaç gün daha bekleyip tekrarla