senasahin Yeğenim yeni doğdu çok gazlı bir bebek kullandığınız gaz damlalarını yazar mısınız etkili olan
Mom091 senasahin sab simplex, biogaia, nurse harveys colex, metsil, zinco, rezene-anason karışımı. Hepsini kullandım. En çok nurse harveys işe yaramıştı bizde. Kendime bile gaz damlası almıştım Gasicondu onun adı da sanırım
Sinemalya senasahin Anason çok iyi ver hem uyku yapıyo hem gaza çok iyi rezene çayıda sen içeblrsn süte yapar gazı da olmz
Cnprtk senasahin betatea nim rezene çayı var içinde hem anason hem rezene bir kaç çay kaşığı ver iyi geliyo
Celins Deletedmom781 Günde 4 kere 5 er damla şeklinde. Bazen mamasına katıyorum bazen mamadan sonra kaşıkla veriyorum.
Gizemabc senasahin biogai kullaniyorum. Bebegim agzindan da poposundan da rahatca gaz cikariyor. Ama yine de sancilanip agladigi oluyor. Buradan okudum, bugun ben de basladim. Her gun tane kimyon demleyip iciyordum. Bugun bir cay kasigi da sudan bebegime verdim. Etkisini merak ediyorum
Kubra5151 senasahin zinco kullaniyorum gunde 3 defa dedi hemsireniz vok faydasini gördüm popo hic durmuyor🤭