karanbebk Merhaba kızlar bebeğim 3 aylık oldu sürekli eli ağzında çoğunlukla baş parmağını emiyor , sütüm var doyuyorda ama hep baş parmak emiyor ne yapmam lazım almaması için ,emziği 2 aylıkken bıraktı daha da almıyor
Sulee_ karanbebk normal canım 10 aylığa kadar emdi benim kızımda sonra dişi çıktı bıraktı emmeyi kendi kendine birseyler keşfedip bırakıyorlar merak etme
neolmusyaani karanbebk 1 yaşında kızım baş parmağını emerek uyuyor 2 aylıkken emmeye başlamıştı.. ultrasonda da görüyorduk emiyodu orda da:)
cnsuuozzgen karanbebk 2 aylıktan sonra bebekler de dış çıkarmaya başladıkları için bu gayet normal biz haftaya 7 aylık oluyoruz Allah izin verirse bizim de öyle parmak hep ağzında 😋
Elmas 1 yaşa kadar normalmiş benimki 6 aylık 3 aydır emiyor uykuya geçişte kolaylık sağlıyor emzik almıyor
cnsuuozzgen karanbebk çekmeniz yanlış aslında ellerini keşfediyor aynı zamanda bebekler ben hiç çekmedim elini ağzından midesini bulandımadığı sürece sıkıntı yok
idilumay01 karanbebk benim kızımda emiyordu psikolog bir arkadaşla görüşmüştüm elini hızlı çekerek veya elinizle onu çekerek tepki vermeyin onunla konuşun ve dikkatini dağıtın elini ağzına götürdüğü an gördüğünüzde hemen sohbet edin oyun oynatın zamanla bitiyor Şuan emmiyor benim kızım
arzuoztrk karanbebk benim oğlumda 3.5 aylık elleri ağzında sürekli Diş kaşıntısı olabilir diye düşünüyorum Ben diş eti jeli aldım biraz rahatladı